Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uber ales
Znači ništa se nije promijenilo od 1953. I dalje jednopartijski sistem....
Boljševička posla.
I ove budale sebe guraju u propast.
U hercegovini zakona nema
U ovih gore nego s nama sa SDA.
kako nacionalizam hara balkanom, fuj....
E serem se na takvu opoziciju kad nije u stanju kandidirat nekog, pa taman bio seoska luda
zanimame da li se tako nesto moze desiti u Danskoj Svedskoj Austriji
Ustasluk hara u rvackoj a EU ni mukajet !
Nema protukandidata, pa kako ce biti kada ih je sve natjero da se isele zbog straha da egzistiraju. Nesto slicno poharanoj Bosni. Svi sto valjaju su vec negdje u svijetu, ostali smo mi koji ni sami sebi ne mozemo pomoci 🤣
Kamenjarski Srbi ce dohakati Hrvatskoj. Otjerace i zadnjeg Hrvata vani, a oni ce postati novi Hrvati, najveci u historiji.
Isto kao i u BiH, narod ostavlja i vlast i državu njima jer samo njim služi, a narod lagano odlazi u druge države. Umjesto da se zabrinu oni misle da su pobjedili.
Znaci taktika 4c na zidovima i ostala sranja je uspjela
Ma uzimaju sve skoro, jedini veći grad koji gube je Rijeka