Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek crkne vise monstrum, pokvari mi dan kad mu vidim ovu njušku.
daleko manje monstrum od presvlete dinastije koja vlada turcima u sarajevu nemsmeta tebi njegova njuska vec cinjenica da je srbin
@vlado654 Ne. Smeta mi sto je monstrum da mi je tata rodjeni smetao bi mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Radovan Karadžić vođa hordi Genocidne tvorevine zla na okupiranom dijeu Države Bosne i Hercegovine već je osuđen na doživotni zatvor za ubijanje,klanje,silovanje,protjerivanje, paljenje muslimanskih i hrvatskih kuća i vjerskih objekata uz pomoć JNA jer bez JNA nije smio krenuti u ovaj genocidni rat.Samo je pitanje dana čitanja presude u javnosti a onda komentarišite klixovi Genocidaši.
@vlado654 Zašto obraćate pažnju na ovog jadnika koji je odbačen od društva u djetinjstvu i traume liječi preko klixa svađajući se sa ljudima jer u životu je 🐒 Ćita.
2,44% Srba u FBiH i etnički čisto Sarajevo. Bošnje, Karadžić vam se divi, to ni njemu nije uspelo u RS sa Mladićem, VRS i trnjom JNA što je vama u FBiH!
@JoseDeLaMata Isto mogu reći za Srebreničane i Aliju, a da jedan krajiški isprdak natera 120.000 srpskih sarajlija da napuste Sarajevo to može samo tupavi Bošnja da izusti. Ja potpuno razumemem vašu frustraciju, jer vam je LAŽ u interesuje kako bi prikrili sopstvene zločine i nedela.
@JoseDeLaMata Šta ti nije jasno tupavi balijanderu?Ja sam slušao i gledao svojim očima kako Srebreničan priča šta mu je Alija rekao i da im je naredio da napuste Srebrenicu ili uzmu pušku u ruke i svi izginu. Opet ponavljam, vaš interes je laž i samo laž. Da nema na vestima kako se borite sa kerovima i vodom, vi bi danas govorila da vi te probleme nemate i da je sve OK. Vaš interes je: "Samo ćuti ba, ćuti jarane...!".
zlikovac sa durmitora me podsjeca na ofucanog kera u azilu.
@ilumbuntovnik, krvoločna zvijer sa Durmitora!
Drž se Rašo.
@JoseDeLaMata, ne uzbuđuj se. To je njihova ikona, ponos. Možemo preko njihovih komentara da vidimo o kakvim se mentalnim slopovima radi. Onaj ko podržava zloćince i sam je zloćinac. Onog vukodlaka sa slike će proglasiti svecem. Taj je ubijao u njihovo ima! On je njihov ponos i dika. Dobro je znati!
...ebo vas karađic ....otvorite komentare na Sanelu Y.
Bas je ludi doktor. Izgleda da samoca u zatvoru djeluje na njegove ganglije. Dobio je minimalnu kaznu za najmonstrouznija djela nakon WW II i opet se zali. Za pocinjena zlodjela za koje je direktno odgovoran, trebao je da dobije smrtnu kaznu vjesanjem. Mialim da ce nakon zalbe da dobije jos koju godinu na ovih 40...
Ovog ce pustiti da bi otisao u Siriju da rijesi situaciju, kazu ima prijeki lijek za teroriste.
Sloboda za Radovana. Sve ostalo je skandal.
u australiji novi zakon svako ko kritizira islam je "zlocinac" dakle ako napises negde da se neslazes sa islamskim tradicijama poput ubijanja hriscana ili sa cinjenicom da islam poziva na ubijanje pedera mogu te zatvorit u djuzu i od te progresivne gamadije ti trazis da sude na osnovu zakona i razuma umesto ideoloske zatupljenosti i dolara
@vlado654 Ali ih brodovima teraju od obale. Ma to je politika a politika se promenila za 180 od rata. Samo ovi nasi na baterije to ne kopcaju. Bice on slobodan brzo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)