Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je zajedničko za Makrona i Merkel? Dozvoljene visoka sumnjiva migracija, urušavanje industrije inflacijom, uništavanje srednjeg sloja, uništavanje penzionog i socijalnog sistema, ko profitira iz svega toga pa naravno banke, ko je vlasnik banaka? E pa taj je i postavio Merkel i Makrona da Europu dovede na rub gladi jer iz toga uvijek neka zemlja ne trebamo je imenovati profitira
Gradjanski rat na pomolu u Francuskoj. Njemci nisu toliko glupi kao Francuzi.
Ne dajte se natode francuski da vam unistavaju drzavu babojebaci, promigranti, prolgbtovci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e moj klixe i vi globalisticki mediji gore skupstine sirom francuske u bordou, nantu a vi se javljate kao da je "parada".
gori skupstina grada Bordoa - https://youtu.be/4b_jA2nCsN4
Demokratija koji šire po Evropi...
Gluposti, isti ti su ga izabrali ko i mi naše. Šišaj Macron ne žali ovce...
Šta su opljačkali islamskih zemalja, sve se to vraća kao bumerang. Evo, i ovo je dokaz!!!!!
Smirit ćeš njih Mbappe sve, pravo kapentaski.
ja ne znam s koliko policajci idu u penziju, ali na osnovu tezine njihovog rada trebaju da rade do 75 godina, da vidimo bili onda branili politicare ili se pridruzili protestima
Macron radio kao bankar kod Rotschilda, treba li jos sta objasnjavati?
@GrigorijeCamblak nisi cuo za Rotschilde i njihov uticaj na svjetsku politiku i ekonomiju?
Stoka od naroda. Gadjaju policiju kamenje, flasama, i cime sve ne, a kad dobiju malo pendrek po nosu kmece...do 70. djubrad treba gonit da rade
Zasto nije policija odlozila oruzije i pridruzila se protestu? Nece, jer moraju branit vrhovnu elitu. I treba ih gadjat kamenjem.
A ja jos fino reko bolje da pobjedi Marie Le Pen ali narod glupi u francuskoj nece nego hoce macrona,epa trazili ste macrona eto vam macron.
Sve dok narod plaća porez, a isti plaća policiju, vojsku, oni su dužni da brane narod, a ne vlast. Vlast samo krade i ne znaju ništa drugo!
Da sam htjeo da vas bijem na fer ja bi bio bokser a ne obican ker
Sa posebnom pažnjom nastavljamo pratiti situaciju u Francuskoj!
Plaćaš policiju i vojsku porezom da te "cuva". Na kraju i sam gines a precjednici puckaju tu istu policiju i vojsku na narod koji placa i njih i precjednike. Sistem za pozeliti.
Ja bi sad tražio da vrate na 60 godina.
Gdje su aktivisti BLM da kleknu pred Francuskom ambasadom?! Mane para, presušila USAID kasa, osta lova u Silikonskoj dolini. Gdje je Benjamina da ispiše na vijećnici No pasaran! Zauzeta, ima fotosesiju za Facebook u Kini.
Samo se rokajte. Zelio bih Francuskoj da im ovi nemiri potraju najmanje 2 godine.