Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratke hlace duga brada kalasnjikov ambasada i da dodje cijela SIPA tu je Mevlid i ekipa..
Nek trump prica sta hoće.Jerusalem je sveto mjesto svetri vjere.Ne može biti ni jevrejski ni islamski ni kršćanski
Нека дивљају у Либану,а у Израелу су мирни, обзиром да су ал-акса и златна купола сад признати од једине свјетске супер силе као јеврејско власништво.
Sad Amerika ne valja, a valjala im je 95. kada je napadala VRS. Licemjerje bosanskih Muslimana
@SrbinMusliman92 Они мрзе све Хришћане и немуслимане.Њима је сан да конвертују све људе у ишљам,а то би у теорији могли постићи само геноцидом.Они су врсни камелеони без части,и искористиће сваку прилику и тренутну ситуацију да остваре свој циљ.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kamenjem i samoraznosenjem se nista ne moze postici... samo sa inteligencijom
Не иде то са ишљамом.
Rusi sledeće godine prave vojnu bazu u Mahovljanima, a dva humanitarna centra u Trebinju i Palama, te će tako i Srbi biti zaštićeni od potencijalnih prijetnji pojedinih islamističkih centara.
Hahaha yebo li to rus majku i tebi i ovom gore..neka se rusi najedu prvo hljeba pa onda nek se jave...a tebi ako zatreba koja pasteta,samo javi da se i ti najedes bijedo seljacka
@vrisak Eto ti im daj ljeba iz Zenice. Bijela dana ne vidite.
Sto bi rekli rvati kaos..
udri stoku
Hebu se dvije vate ulazi treca vata i kae vata fak😂
koji su naši. stalno pobrkam šiite i sunite. ... ne znam baš koji su u saudijskoj arabiji, ali oni su mi nekako najdraži. vole nas više i od turskih okupatora, a sve živo izgradiše po našem sarajevu. turci su žešće lopine, čujem neki turski krimos kupuje čelik.
USA open the fire now !
Dje si Mevlideee🇺🇸