Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud nismo u svemu ovako ustrajni, nego samo kad je riječ o negatorima genocida. Što se ne organiziraju protesti protiv korupcije?
@Ipkis Kako bi zivjeli bez korupcije?!
@Ipkis zato što je raji bitno hljeba I igara i da što manje koristi mozak. Država se raspada u blijedi, ali jebeni Handke je bitan!
Hendeke je velki intelektualac koji gostuje na televizi RTRS ! HAHAHAA
Nobelova nagrada vise nije sto je bila..izopacene vrijednosti vladaju svijetom..sve ovo je vragu poslo
Jadnik ured se zavalio
Otkud on nakon 30 godina? Čiji je placenik?
Maloumnik
Kad li ce rezolucija o genocidu nad srbima 41-45 ...ili ona 14-18... ova druga je nasala u 1 sv.ratu kada su austrija uz pomoz bosnjaka ocistile podrinje od srba i naselivsi muslimane napravile zelenu tampon zonu izmedju srba u srbiji i bosni
Provocira jer ima pravo na svoje mišljenje. Aj zabranite mu da govori
Čuj izjavio za RTRS? Sljedeći je RTV Igman, to je taj nivo...
Bijeda od covjeka da ima trunku karaktera vratio bi je!
sto vise lajete to nam je drazi ;)
ŠTO JE NAJGORE ČAK I SRBI ZNAJU DA OVAJ LIK TO NIJE ZASLUŽIO I DA CIJELI SVIJET ZNA I GOVORI ISTINU
Ova nagrada je velika opomena muslimanima u Evropi.
dobi genocidna jos jednog prijatelja, uz presajednika tzv juzne osetije sad i ovaj austrijski izopacenik...sve eminentne licnosti, bas po mjeri zlocinaca...
Novi svjetski poredak.
Nagrada i pokazuje pravo lice Evrope. Gledali su nas kako ginemo, sada nam se smiju u lice i zovu budalama. Kada to i jesmo.
Ne može nista skinuti mrlju sa genocidasa. Kad ih u svijetu spomenes ljudi osjete nagon na povracanje.