Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala vam na pomoci u ratu persijska braco!
Pozdrav prijateljskoj zemlji i narodu. Hvala vam za pomoć u trenucima kada su nas "braća" Turci i Arapi ostavili na cjedilu i pokazali svoje pravo licemjerstvo.
Kakva ironija, vjerski vođa je ujedino i vođa države, vojni poglavar, alfa i omega svega što se miče.. Čuj domaći nacionalni proizvod je svetinja, zar i to u kuranu piše? Neće nitko da s čobanima ima posla..
@DosjeiX Čuo sam da su bili razvijeniji i napredniji prije 1500 godina nego danas.. Ovo danas je samo nafta i ćilimi..
@AdminKlixa1Debil Dobro Klix Debilu..
Koja ironija, vjerski vodja, a naslovna slika na raketi koja ubija hiljade ljudi.
ionako hoce da zive odvojeni od ostalog svijeta, ne kontam sta se bune za sankcije. sam je nedavno rekao da se u iran ne treba nista uvoziti jer sve sami mogu proizvesti, od hrane do oruzja. a da su amerikanci gamad to stoji
@Racio5th, smijesno je bosnu porediti sa bilo kojom drzavom
@trpač, puna trpaca, ali narodu to haman godi pa ih uporno bira. kladim se da se 90% populacije ne sjeca kad su bili zadnji veliki protesti