Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ARBEIT MACHT FREI - KILL ALL JEWS
VIVA AUSCHWITZ VIVA AUSCHWITZ VIVA AUSCHWITZ
Sve dok je u svijetu kao i ovdje komentara o veličanju nacističkih logora i Trećeg rajha, Izrael ima puno pravo da se i dalje naoružava, tuče, i bude u širem regiounu najjača vojna sila. Od Drugog svjetskog rata Arapima smeta što se Jevreji vraćaju u svoju pradomovinu iy koje su nekad otjerani, Arapi ne žele živjeti sa ljudima druge vjere i različitim narodom, već ih 1948 zbog tog Arapi napadoše oružjem. Zato, neka živi Izraelska vojna odbrana, kupujmo Izraelske proizvode za pomoć cionistima i Jevrjima - iz principa: protiv vjerske i nacionalne podjeljenosti koju ispoljavaju Arapi prema Jevrejima od Drugog svjetskog rata do današnjih dana. Ne trpe Arapi da na istoj zemlji živi neko druge vjere, takvog odmah kao 1948-e napadnu puškom.
U pravu si druze,Evo progugla malo i naidoh na ovo u vezi Iraka.............Sije prodale Irak Amerikancima... ....Ko je prodao Irak amerikancima i po kojoj cijeni?.......http://www.kal esija.com/ko-je-prodao-irak- i-po-kojoj-cijeni/.
Ako još nekako vjeruje da Assad SIJA I IRAN podržavaju Palestinu, evo šta je uradio u palestinskom izbjegličkom kampu u Damasku.,,,,,,http://youtu.b e/Qdo6CjpBBHc
Assad-SIJA IRANAC ko fole zastitnik palestinskog otpora na celu sa hamasom,,,,,pa pogledajte sta taj hamas misli o njemu...............Hamas se odrekao Asada i okrenuo sirijskim pobunjenicima.........http:/ /www.tportal.hr/vijesti/ svij et/178765/Hamas-se-odrek ao-A sada-i-okrenuo-sirijskim -pob unjenicima.html,,,,,,,,, ,,,, ,,,,HA,HA,HA,HA,,I ONI POSTADOSE SLUGE CIONISTA,,,
GODINAMA SLUSAMO OVE PRICE ,A NI PRSTO NISU MAKLI,,RASPITAJTE SE MALA KAKO SU TE ISTE SIJE PRODALE IRAK AMERIKANCIMA I U SAVEZNISTVU SA NJIMA NAPALI IRAK A I AFGANISTAN,,JER OPOZICIJA TALIBANIMA U AFGANISTANU SU UGLAVNOM SIJE-IRANCI
Prahistorijski retardi. Izrael im zavrće uši i uvijek će. Biološka masa i većina ne znači ništa kad pameti nema. Spaliće par zastava Izraela, urlikati i onda na iftar.
mutavi poturci lizu paksu iranski kada ovi kakaju protiv Izraela, kad taj isti Iran daje podršku Assadu onda im ne valja....loyavci,manite se geopolitike i yebyte koze kako vas je hodza ucio
@SRB-IN Izrael je zajedno sa amerima i saudijskom vehabijama predao Kosovo albanskoj heorin-prostitucija mafiji. Uvijek na to pomisli kada diskutujes zlocinacku tvorevinu Izrael.
Tako je Homeini, i treba da zlocinacka tvorevina da nestane.
Peace and love to all.
et vidite ko pravi s r a nj e i posle kada ih Izrael nalupa, oni ce kmecati ko ovi iz Fildzanistana nemoj traziti guzici cepa i neces ni dobiti...PODRSKA IZRAELU!!!
VIVA SS HANDŽAR DIVISION
Uber, uber Deutchland, Uber, uber Reich, Uber, uber Dutchland, Sieg Heil, Sieg Heil, Sieg Heil!