Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'NENAORUZANI PRIPADNICI\'\' sa puskama.....smijesan je ovaj KIX.BA .odakle mladi \'\'crpe\'\' informacije to je jadno
Nenaoruzani policajci, a stavili slike likova sa puskama:D Koji ste vi bolidi sa sarajevo-x:D cudo jedno
Mislite rasporedili teroriste?
samo da J E B E M C E T N I C I M A M A M U SMRDLJIVU
ne volim te ALIJA DA JE BILKO PO ALJINOM SAD BI MI BILI BOSNJACI BILI HAMAS
haahah policije i cemera jadi majko
popis 2012@ e necu bit bosnjak na popisu nit moj brat ni moja ostala familija bit cemo bosanci ponosni tisucljetni a kolko si ti bosnjak star?
boli me vise glava od citanja komentara definitivno zadnji put,pa zar nemoze nijedna tema proc a da se vi ne pljujete na nacionalnoj osnovi?kakav ba narod vi ste ovce poganog mozga!
sprsko-cionisticka posla i srnina vijest.
HAMAS HAMAS ZIDOVE U GAS--------------------------------FREE PALESTAIN
ništa za to, genocidaški čiffuti već će nekako naći način da primirje naruše .... osim toga, izgovor za napad na Gazu čiffuti su našli u hamasovom raketiranju Tel Aviva i još nekoliko izraelskih gradova, ono što što zapadnjački i američki ispranog mozga obični čovjek ne zna, jeste da su prije svih tih dešavanja cionisti u.b.i.l.i jedno palestinsko dijete ! Hamas je odgovoriosa nekoliko raketa, a onda su cionisti raketirali auto Džabarija-hamasovog lidera i u.b.i.li ga, Hamas je normalno uzvratio sa nekoliko raketa da bi cionisti onda jedva dočekali i pripremili se za kopnenu ofanzivu ! cionisti su najveća pog.an, pitajte Zivka Josila...
Komentar je otkriven zbog velikog broja pozitivnih glasova.
Hamas simbol mira i slobode. Izrael simbol fasizma i zlocina.
Sad kad je sve gotovo, izasli iz misijih rupa da se qrce...