Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kakvom sukobu priča Hamas? Sukob djece naoružane kamenjem protiv laserski navođenih projektila sa druge strane? SUKOB ???
Bravo za komentar...najviše zla prave Fatah i Hamas svom narodu...
Nema goreg naroda od Arapa dopuštaju da njih 250 miliona je*e 10 miliona čifuta
To se možda čeka il očekuje.
Hamas, Fatah rade za Izrael i čine zlo narodu kojeg prestavljaju...
Izraelci narod koji je patio u fašizmu se pretvorio u veće fašiste nego što je to Hitler bio
Slavenski narodi su najviše propatili od fašizma, židovi najmanje.
Podjela na dvije države, Izrael i Palestinu, je jedino rješenje. Kad već ne mogu i ne žele živjeti zajedno treba podignuti visoke zidove kako bi se ubijanje i otimačina spriječila. Pustite priču o multietničnosti, ona je umrla 90ih u Bosni.
au ako su oni zaprijetili
Jbt te Hamas nista bez Hezzbolaha👊👊👊
Sta bi sa ISILom kojeg je stvorio Izrael i SAD. Odradili su svoj posao djelimicno uspjesno jer razorili su siriju ali ostao je Asad.
Ispale suplje petarde pa odu u skloniste a u odmazdi strada narod. Okupirani su i tesko je, ali svojim postupcima samo pogorsavaju stvari. Kakvi hamasi i pokreti! Tu nema borbe. Izrael moze razvalit grupu drzava a ne neki hamas. Diplomatska borba samo. Takva je pozicija.
Gdje sad svijet da stane u obranu Palestinaca kao kod rata u Ukrajini.
Jesu li to oni Palestinci koji su podržavali Milosevica i pozvali ga 1999. na večeru?
Nema pregovora nema uslova ,pocnite da oslobodite se okupatora...
Sa genocida sima nema razgovora.