Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristicka grupa Hammas? Jeste ako pisete iz perspektive jednog cioniste.
ma jok nije, humanitarna je grupa
@Hipoteza I ravnogorci su humanitarci...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e jes teško dobiti bosanski pasoš
pa zidovi imaju svoju stampariju. to je drzava. prave sta hoces.
SPREMAN KAO HAMAS , REPETIRAM KALAŠ
Ovako se to radi sa političkim ne istomišljenicima ubijaš ih po čitavom svijetu onako demokratski
Pisonja i Zuga u paklu Hamasa
sta tu ima cudno. Bosna je na levelu Kolumbije, Portorika... za fino popunjenu kovertu ces dobiti fakultetsku diplomu, doktorat, drzavljanstvo, pasos... bez obzira ko si i odakle dolazis, koga interesuje...
Ovi što nisu upućeni , Hamas je u prevodu merhamet i šire samo ljubav i mir . Nikakva teroristička grupa !
Po tome cemo izgleda i biti poznati. Sve vise i vise islamista u ovoj napacenoj zemlji,gdje ovo vodi. Zemlja se rastace,islamizuje,arapi stizu a mi sretni.
naravno da je hamas teroristička organizacija. više štete su nanijeli svom narodu nego izraelu.
@Prd0nja teroristička organizacija - protiv zakonita upotreba nasilja i zastrašivanja, osobito protiv civila, u ostvarivanju političkih ciljeva.
hamas vrlo rijetko napada izraelsku vojsku jer nema kapaciteta uglavnom se fokusiraju na najslabiju tačku gdje mogu napasti i nanijeti štetu a to su civili. to je osnovna taktika svake terorističke organizacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
M ja ba...preko Banje luke ı eresa moreş nabavıt bosanskı pasoş kad hoj samo platı jarane
Hoce Bosnjo sve za pare... Pa Radan predao Bobovac, neosvojivu tvrdjavu turcima za pare, a da ne ubije nekog teroristu...
Ma ubili vam ga zidovi, samo uzeli nas pasos.
@Komunjaraa jest jest i ISIL je izraelski projekat, a WTC su srusili amerikanci...
@MCCCLXXVII nije vec slobodan milosevic je iz zatvora upravljo akcijom
Bakire jos ce ispasti da radis za Mosad😂
cini se da su svi zaboravili da je vucic pohapsio nekoliko bosnjaka koji su krenuli u tursku da rade teroristicke napade i da su oni odali ostale koje je erdoan expresno pohvato.zanimljivo je da su oni granicu presli pjeske i posli na kosovo odkle ih je neko trebao prebaciti u tursku...vjerovatno ameri ili cia....pitanje je zasto bosnajci rade protiv turske i erdoana po naredbi amera?
to dodik i kolinda tvrde vec 5 godina..uostalom svima je jasno sta bakir radi i priprema.
Teroristi ubili teroristu.. nadasve strucnjaka za dronove, na koje je vjerovatno pored sredstava za snimanje tu i tamo montirao i poneku bombu. Uz to sve ovi cifuti sto su ga roknuli imali nas pasos, koji bratskom tunizanskom narodu uopste nije bio sumnjiv prilikom ulaska u zemlju.. kino zivo :)
ahahahahaha nisu se dosetili... radi se o bošnjačkom pasošu