Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su poslat ovamo te tramale, a ne spalit ih. Šteta...
hmmm, mislim, ipak, bravo hamaaas!!! i ovo zadnje ste dobro procitali, duhan je haram, daaa, hmm
ubaceni strani elementi kvare idilu i truju domacu mladost hahaha sto to poznato zvuci ;-)))))))))))))))))))))))))))))
Tramal nije blagi opijat, tramal je lijek koji kod zloupotrebe izaziva tešku ovisnost.. slično heroinu, a poznati su slučajevi ubacivanja teških droga od strane neprijatelja kako bi ubili mladost jedne države, slično se dogodilo u jugi EKV i to... ali pametni su naši palestinci i neka im je sretno.. Pravi potez hamasa.
sledeca je zabrana kaHve (koja je blagi opijat) i \'bosanskog\' lokuma! Al\' ce da kriziraju....
Ode Hamas u propast. Pa ni Hitler nije branio cigare. Pazite kad uskoro nastane podjela gore pomenutog pa ovi sto brane cigare i lake droge pocnu preko reda ici na kafu kod Jasera Arafata.
Auuu pa sto zapalise?! Najbolji tripovi su na tramalima ;)
Hamas ko EU :). Ehhh kada u BiH zabrani pusenje na javnim mjestima, bice svasta ....
Postoji li kakva fetva za cigarete? Znam da se Karadavi oštro protivi ali ne mogu da pronađem nikakav službeni tekst o tome. Ako ima netko neka pošalje link, može i eng.
Valjda hamasu slabo ide prodaja heroina
Allahu Ekber Ja Allah, pomozi robove svoje
Hamas noor il ayn! ;)
tramali su čudo.
to kralju. ako se zelis skinuti s nje, u-b-i-j-u te \"braca\".
Jedina dozvoljena droga je Islam.