Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest lijepa...
Spikerica ha?!
Zanimljivo kako ovdje muslimani nešto negoduju, a da i ne kontaju da ovdje pričamo o islamističkom pokretu Hamasa, ili je fakat toliko pripadnika islamizma na ovom portalu ?
Muslimani su pripadnici vjere islama, ne znam šta ti je čudno kada muslimani pripadaju nekom islamskom pokretu, pa neće valjda jevrejskom ili kršćanskom?
Očito ne shvataš razliku islama i islamizma. Islam imam jedna, a islamisti druga načela tj. vlastita.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pa jel bitno ko se pojavi pred kamerom ili sta ce reci??? nase zene su nama vrijedne i postovane. to su nase majke i sestre. one su stub ummeta jer su zaduzene da odgajaju cestitu djecu i kasnije cestite ljude. mi ih ne reklamiramo gole po sajmovima automobila i ne prodajemo sampone tek kad neku svoju majku ili sestru skinemo, pa da se onda neko odluci na kupovinu. to sto ih mi ne nudimo "na izvol'te" ne znaci da ih drzimo svezane u podrumima. mi svoje zene cijenimo i postujemo i upravo zbog toga ih drzimo podalje od bolesnog svijeta. nase majke i sestre ne rade po bordelima ili u bikinijma po kafancugama. i zato svoju savjest ne perite na nama i nas ostavite na miru. sve sto jedan muskarac moze da uradi, nema potrebe da se zena izlaze tome, jer ona prije svega treba da odgoji tog istog muskarca da bude "covjek"...
...vrijeme će pokazati jesu li u pitanju korjenite promjene ili samo šminka...
to je dosta bitno za tebe...
jao PRODOSLAVACA jesu se razbacali sa komentarima ......
Stepa Stepanovic pitaj svoju mamu kako su me dole lijepo osunetili :)
Jeee....
Napreduju.
Evolucija
U 21. vijeku, dobro su se i sjetili.
mi svoje zene cuvamo i stitimo. ne prodajemo ih i ne izlazemo bolesnicima da na njima pare oci. nemuslimani ne mogu danas ni pastu za zube prodat, dok ne skinu svoju zenu u gace i nude je ko da nije ljudsko bice. to sto je u vasoj svijesti "napredak za zenu" ili "sloboda, ravnopravnost" kod nas je kaljanje casti zene kao necega izrazito vrijednog i cijenjenog.
Znači ti si pripadnik islamističkog pokreta Hamas?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)