Poziva na oslobođenje zemlje
0
Hamas protiv Abbasovih molbi za priznanje Palestine
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove kad bi tzv \"škorpionćiči\" vidjeli, usr.ali bi se ko i arkan sto je se usr.o i propo u zemlju...neka vide sta su vojnici , a ne oni sto pucaju po djeci i starim zenama ...
nemam pojma vise, ali slika je ekstra :)
ti vakat u \'aremu se srbija brasnila u \'aremu.
Srbi su genocidni narod. To najbolje zrtve terorizma srbije i srba znaju.......Hrvati, Bosanci, Albanci, Crnogorci, Jevreji, Makedonci, Madjari, Bugari, Banatci (totalno istrijebljeni od srba) su zrtve srpskog terorizma.
Muhammed je arapsko ime, a ne tursko, primitivčino zatucana, ako uopće poimaš razliku između Turaka i Arapa. Nagradno pitanje za tebe, vlašino: Odakle je rodom bio Isus Nazarećanin? @ \'Bosanac\' - pu gade, ne blati nam ovo malo obraza što još imamo. Cmpdine.
Najbolje momci da se vi potučete između sebe, pa tko pobijedi da izađe na megdan izraelu, ako ostane koji, naravno...
Kako god...sretno Palestino!!! @ampak, zar nisi misljenja da su svi muslimani islamisti!? @Bosanac, ti bi mozda volio da si Bosanac...nisi ti ni blizu toga, magare.
http://www.youtube.com/watch?v=FxAziBe5rxc cionisticki mediji preko svojih poslusnih satelita kao sto je fena uporno plasira svoje lazi, ali u eri modernog komuniciranja putem interneta to samo pomaze sirenju istine i otpora njihovoj oholosti.
opet ponavljam, hamas je na vlast dosao na izborima i to u cijeloj palestini a ne samo u gazi...onda je izrael pohapsio i pobio skoro sve izabrane poslanike uz svesrdnu podrsku poznatih demokratskih zemalja te uz precutnu saglasnost fataha koji je upraznjena mjesta popunio svojim pulenima...palestinski narod je dokazao koliko je ponosan i on sigurno nece odustati od svojih legitimnih ciljeva pod cijenu totalnog nestanka...a nisu ko mi bosnjaci koji smo se nazalost vrlo lahko odrekli borbe za svoje pragove
Jevreji su najpametniji i najjci narod. Vidite da im i krscani push Ekitu samo tako jer sve sto je izuma u krscanskom svijetu dolazi od velikih jevreja. Glupi katolik Hitler iz ljubomore pokusao je da ih istrijebi. Kada bi se jevreji povukli iz krscanskih zemalja za nekoliko decenija npr. u srebiji a i croatiji krscani bi lisce koristili mjesto toalet papira. Svaka cast jevrejima i Izraelu.
@arkan tako je brate...sta cemo mi...ajmo da navijamo je..bee.mu majkuu!!! :D
@ @Srbin Koliko god smo mi govanna pojeli ne moram nositi neko Tursko ime koje mi je okupator natovario, kontas muhamede... Oni koji su imali karakter su se borili, oni koji nisu imali su podlegli...
pa šta očekujete od mene...ja nisam borac bre ! jaq sam obični navijački \'uligan i džeparoš !
vi jedete govnna od kako postojite pa šta se može...
nek bar neko krscanima kaze NE...premocni su !
@Ramo Vojnici, hahaha?! Zato su Ramo tvoji vojnici u zadnja 4 rata protiv Izraela je.l.i gofna!
Tako se stice nezavisnost...Hamas dok se zesco borio i dok su bombe svakodnevno odjekivale u izraelu imali su ponos a sad...A l l a h najbolje zna kakvo im je sad stanje i ponizenje