Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se Arapi ujedine otisli bi oni odakle su i dosli ali nece arapi i njihovi sejci da mrdnu prstom vazno je njima da voze skupocjena kola i prave zgradurine a sto im braca i sestre ginu to ih nezanima kaze Poslanik s.a.v.s. jedan od predznaka sudnjeg dana je i to kada se bosi pastiri budu nadmetali u izgradnji visoki palaca (zgrada)
dole je vro teska situacija zidovi su se vratili na Bogom obecanu zemlju ali silom.e sad sta tu da se radi ko god misli da je ubit rijesenje taj je sluga sejtanov ili djavliji.gdje ima ljudi ima dogovora.ubijati u ime boga to je velika pogrda hula ili ruganje bogu
Objašnjenje s bogom je za budale. Židovi su se jednostavno vratili na zemlju svog porijekla, na kojoj su imali svoje kraljevine, kraljevinu Judinu i kraljevinu Izrael u vrijeme dok pojam Palestine još nije postojao niti su Arapi bili prisutni na toj zemlji. Silom su protjerani sa svoje zemlje kao što su i Bošnjaci silom protjerani iz Podravine i Posavine, i iako ih je mali broj ostao, većina ih se raštrkala po svijetu, ali sve je to tudji svijet, svugdje su bili tudjini. Bog s tim nema ništa, već su se vratili su se na svoju zemlju, u Izrael, jer to im je zemlja porijekla, to im je dom. Ako bog i ima nešto s tim... Pa mnogi se pitaju zašto Alah dozvoljava višedecenijsko ugnjetavanje Palestinaca, i neće za Palestince ni prstom da makne.
Hitler je meni bio zakon...Kad god procitam nesto o ovim zidovima skontam da je taj Hico bio fin neki ciko,
fasisticki si nastrojen, opusti se. i ja ne volim Zidove ali u granicama normale, ti vec ides na fasizam
Poznati Muslimanski anti-antifasizam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Teroristička organizacija traži nesto od UN-a :D Svedska traži kredite od Jugoslavije???
Glupaneeee