'Izrael planira napad na Al-Aqsu'
0
Hamas: Objavljen je rat svetim muslimanskim mjestima
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno da i ti pripadaš narodu koji je kroz historiju izmišljen!? Ili si ti oduvijek postojao samo si mijenjao nazive, religiju i običaje?!? Zaista je jako jadno da ljudi \"prouče historiju\" u roku od pola sata, koriste jedan izvor i misle da su sve spoznali. Svaka ti čast!
čitaš neke glupe izjave od amerikanaca i ko fol ti nešto proučio
Danas sam došao do nekih detalja Gingričevog govora. U jednom je u pravu, za vrijeme turske uprave na cijelom teritoriju naseljenom Arapima nije bilo nikakvih naroda. Bio je tu narod - Arapi podijeljen u brojna plemena. Tako je bilo do 1920, tj. do kraja I svjetskog rata i Berlinskog kongresa. Onda su kolonijalne sile rasparčale tursko carstvo i izmislile granice, koje su i danas ravne kao lenjiri. Izmislili su Irak, Siriju, Libanon, Palestinu, Kuvajt i sl. Tako su odmah izmišljeni i Sirijci, Iračani, Palestinci i drugi \"Arapski narodi\".De fakto oni su i danas samo Arapi i imaju svoju Arapsku ligu i arapska liga odlučuje o svemu što se ima raditi u politici svih tih zemalja. (Na primjer čekalo se da Arapska liga osudi Siriju i tek tada svaka arapska zemlja pojedinačno ima pravo da reaguje,) Oni se i danas sastoje od raznih plemena i dvije oprečne sekte Islama - sunita i šiiita. To što Gingrič govori je istinito, ali danas nije politički korektno.
...i to bi bio jos jedan od nacina njihovog samounistenja...
Haj nam jos samo reci ko je autor te historijske literature...da nije mozda ampak..vjerujem da ukoliko nije on, onda je sigurno neko njemu omiljen... Pa zidovi ubjedise cijeli svijet da ih je Hico 6 miliona poslao u dzehenem...a sve ostale studije govore o ciframa od 600 hiljada do 1.5 miliona...i to je to. Zasto bi im nakon ovakve obmane bilo tesko ubjediti svijet da je laz istina, tj, da su Palestinci izmisljena nacija... To je teorija slicna onoj Seseljovoj...prije dolaska Turaka na balkanu su zivjeli srbi i hrvati...prije nastanka amebe, zivjeli su srbi...od srba nastadose eskimi, pa se eskimi spustise do Karpata, pa sa Karpada dodjose hrvati u danasnju Hrvatsku...a muslimani nastadose iskljucivo od srba, jer su jerbo, prodali veru pradedova za veceru... Kako ovo sve otrcano zvuci... a sto se tice rusenja Al-Aqse, da su je smijeli srusiti, vec bi davno to ucinili...ako kojim slucajem i dodje do toga, pa sluzbeno bi objavili vijerski rat muslimanima...i
vi muslimani imate fetiš pravljnja đamija i zidanja raketa na mjestima gdje su bile sinagoge i crkve to je upravo mjesto gdje su napravljene ove dvije đamije. Da ste bili pošteni napravili đamiju pored hrama a ne na hramu gdje osto samo zid plača vi mislili osvojit to ali povjest neprašta. Evo sad kukanje i nema dole mira sigurno nikada dok je ovakog sv poredka. A da nepričam o carigradskoj crkvi sa 6 minareta.
Odavde krecemo kod Al Aqse se srecemo!!! No negotiations and no dialogue.Rifle only!!!
Pazite se zidovi, mogli biste nestati ......
Pogleajte moj novi video, kako vola dovodim do orgazma, koristeci svoje napucene usne. http://tinyurl.com/5UpakNavlac1
neko se igra sa vatrom ...
šta će to biti pa da se prikaže prava Al-Aqsa, a ne Al-Quds kao što to inače biva...
Sreca nemamo mi svojih problema , pa se bavimo bliskoistocnim... Bravo
Proučio si ti vanago svoje :/
ne izgleda nego jesu kao i još pojedini
Proučio sam malo historiju bliskog istoka, i šokirao sam se. Nažalost, izgleda da su Palestinci izmišljena nacija.