Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krmpak poruci staroj da je nacuturim bespilotno feslijski
kakvo primirje sa islamistickom marvom ?! samo rokaj, bespilotno, po mogucnosti !
@liberal problem je u tome da jevrejski narod iz evrope nije istjerao palestinac nego Španac i Nijemac - a cijenu spašavanja iz Španije plati Bosna kojoj taj isti narod licemjerno nije lobirao nikakvu pomoc i podrsku zauzvrat za istorijska dobra ucinjena prema Jevrejima (moja nana je spasila zidovsko dijete od ustaša) - problem je u tome da ti uhljupi to svjetsko g0vn0 se izivljavaju nad totalno nevinim ljudima koji su im takodjer dali skloniste i priliku da se udomace dok su ovi to licemjerno agresivno iskoristili.... ponasaju se ko virus gubari jedni.... ko god im je pruzio ruku guzicu su im okrenuli
Mjesto mu je na k.u.r.c.u
Jevrejski narod je kulturno i civilizacijski i u svakom drugom pogledu dio Europe i mjesto mu je u Europi. Eksperiment sa kolonizacijom Palestine je promašaj. Potpuni promašaj.