Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je trenutno na udaru tajnih zapadnih sluzbi, definitivno!!! Ukoliko se ne odbrane i pokazu zube na ulicama protiv "demonstranata"??? prijeti im raspad sistema, bas kao i kod nas u BiH. S toga podrzavam aktualnu vlast u lomljenju kicme dušmanima i izdajnicima zemlje. Otkud tako iznenada da se protesti sire i u ostalim gradovima Turske osim u Stambolu, a da to unaprijed nije režirano sa Zapada??? Zamisli samo da Tuzla, Mostar, Zenica protestira protiv gradnje trg.centra u Sarajevu??? Ma dajte, nigdje veze. Znaci na ulicama stambola i dr.gradovima su placeni protestanti, koji u pozadini imaju cilj skidanja vlasti.
nemas ti pojma ko tele
Bojkotujmo portal KLIX.ba!!!
Prije 10 godina Turska je dugovala I Bogu I narodu.Sada kad posudjuje, ovaj put, MMF-u I ima gospodarski rast odmah poslije Kine, naravno da smeta vlast koja je doprinjela tome. Mosad I cionisticki rezimi se boje vodece muslimanske zemlje koja ima kapaciteta I znanja a to je Turska. Na kraju neradi se o Gezi parku koji je bio samo iskra, vec o domina efektu koji je spontana reakcija na sveukupno drustveno stanje kako u Turskoj tako u susjedstvu. Samo, Turska je nazaustavljiva I to treba zahvaliti Erdoganu. A I Bosnjaci treba da ga podrzavaju jer dok je Turgut Ozal bio na vlasti , nisu ni repom mrdali a kamoli pomagali. Nama treba da je cilj jaka Turska drzava jer mi direktno profitiramo.
te erdogan , on je americka i izraelska pudlica koja je bila spremna uci u rat sa sirijom samo za njihove interese fuj .. Zasto je erdogan dovukao patriot rakete , mozda da se brani od sirije koju turska moze pregaziti za 2 dana ili da se izrael zastiti od irana pa nije niko glup toliko. Erdogane sada kusaj sto si zadrobio okrenut ce ti ledja i amerika i izrael pozzzz....
Ma dzaba im i da ga Anonymousi napadnu ne mogu mu nista, covjek je cist. Problem je sto nekome opako smeta sto je musliman i sto Turska napreduje pa zele da ga sklonu sa vlasti, medjutim to ce im tesko ici. Sto se tice protesta u Istanbulu, ako uzmemo u obzir da je na ulice izaslo 50 hiljada ljudi, a ima ih 18 miliona, to vam je kao da je u Sarajevu na ulice izaslo 1100 ljudi. Uspjet ce u svojim namjerama (protestanti) samo ako covjeku dosadi pa se sam povuce.
Gdje ti vijesti pratis zalosna ti majka?????? Ti znas jeli on cist ili nije???
Tamo gdje ti ne pratis. Covjek gleda realnu sliku a vi zmirite jer ne zelite da vidite istinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)