Prekid rada od nekoliko sati
9
Hakeri oborili web-stranicu CIA-e
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prisjećam se često emitovanog dokumentarnog filma \"Apocalypse\" gdje se svjesno plasira cionistička propaganda u stilu \"kako u trećem rajhu sitni kriminalci zlostavljaju nas jevreje\". Pitam se, imaju li te riječi skriveno (podsvjesno) značenje u stilu \"pa mi jevreji smo krupni kriminalci, pa želimo privilegovan tretman\". Zaista, nedavno je počeo novi talas etničkog čišćenja Palestinaca od strane cionističkih gangstera u istočnom Jeruzalemu, na \"pravnoj\" osnovi.
Hakeri za Zijada!
Lahko im je bilo web- stranicu CIA-e oboriti, hajde neka pokusaju sa \" SIPA-om Bosanskom\" Nindze bi to pohapsile istog momenta.
NEXTE
Ima l\' koga za prešjest? http://goo.gl/xmwWr
Ja bi joj prvi srusio nisane,prvii..idi na vlasko groblje pa stavljaj onakve nisane, i slike,...to je van propisa u islamu,.. Sve se uvode nekakve novotarije,nije ni cudo sto smo proklet nsrod... Prvi put sam na strani IZ
SLOBODA za Zijada
J.e.b.o vas Edin Dzeko,samo o njemu clanke pisete
Centar za islamizaciju Amerike.
Neka su joj srusili mezar. Nemozes se ponasati kao deb.il i ignorirati upozorenja policije i IZ. Jednom ce se morati uvesti red u ovu drzavu i to u sve sfere zivota.
prvi!!!!!!! i ja sam bio taj koji je oborio web stranicu