Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubrzo ce im monitori eksplodirati u lice .
Svaka cast momci. Treba nam vise Snowden-a :)
Mnogo njih pokusava da upadne u Bijelu Kucu, ne samo ruski hakeri. Hakera je pun svijet (radujem se).
Provdidni su ovi Amerikanci. Posto se radilo o Bijeloj kuci odmah svaljuju na Ruse da bi sto jos vise zatezali sa njima ili iz razloga spasavanja ugleda koliko-toliko, jer kad kazes Rusi te napali ili tamo neka levatska zemlja ne zvuci isto.
Aha,a da su bili Rusi to tvrde Ameri i nemaju uopce dokaza za to...Ali akAmer kaze-to je sigurno istina..Koji su to debili ti Ameri..Najdebilniji narod na svijetu...
navalili na bijelu kucu,zato ja imam sivkastu fasadu i miran......
prvo su poceli s preskakanjem ograde..pa su i uspjeli uci u bijelu kucu..sad u najzasticenije kompjutere na svijetu..sta je slijedece..
...meni u konfter jedino upada prašina...