Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas se u svakom slučaju ovo ne tiče.
Moze ali morate promjeniti evropski ustroj tako da imaju konstitutivni narodi. Te vase gradjanske zafrkancije macku o rep. Svaki narod da bude konstitutivan in onda rotacija. Isto hocemo dom naroda da moze proglasiti vitalni nacionalni interes na nivou evrope.
Srbija C.Gora i Albanija su na potu prema EU, a ovakva BiH nije da kasni nego ne moze nikako, radi legalizovanih ratnih politika i uticaja Srbije i Hrvatske.
Ne mogu ni navedene ...
Sta vrijede ovakve preporuke ako se iz EU porucuje da BiH sa ovakvim ustavom tri naroda ne moze biti Primljena u EU.
Cuj ove budale sto valja gluposti ... Sigurnost vam je ravna qurcu.Migranti vam ulaze prvo u EU pa iz nje preko Balkana ponovo ulaze u EU.Hiljade zlocinaca ste primili u Evropu.Cemu se vi nadate?Ja znam da od EU za par godina nece ostati nista.Napravice se novi savezei...
Ovaj Han sere mlati praznu slamu vise od 25 godina