Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi tek da su Kinezi izmislili Dayton ... Bully Trump skenjo briselske miševe. Moraju sad da skiče na Kinu i kupuju od Trumpa soju, skuplji gas .. Još kad Francuzima instalira desnicu ostadoše briselski miševi bez nuklearne sile.
Izgleda da je nekom doslo iz d*peta u glavu? Da podsjetim da je D.(ne)sporazum cedo na prvom mjestu Njemacke zatim Francuske uz podrsku Britosa i Amera! Za razliku GLAVNIH TVORACA D.ne/sporazuma Britosi i Ameri su uvidjeli gresku i vec dugi niz godina pokusavaju popraviti stetu koja je proizvela rast fasizma/nazi/onalizma ...u BiH dok Njemacka sve to prihvaca iz nekog razloga,cak ide sa fasistima na pregovore,nudi ustupke...a i Francuska nema nista protiv.
Treba Dejtonu sastaviti Bosanski Sporazum koji će stanovnici Dejtona da ispunjavaju
...nisi pomenuo Hrvatsku i uvođenje kineza u izgradnju pelješkog mosta vašim parama.
Molim ban šovinističkog komentatora na portalu sa nadimkom DemoliraniBošnjo345!
@novibosman345 Tu su Kinezi samo izvodjaci radova. Nisu oni ulozili pare u most.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UKIDANJE DEJTONA JEDINO RJESENJE !!!!!!
Plase se kineza ... Ko fol treba kineze odstraniti sa Balkana a privuci njih u EU !!! Eeee moj Hane.Pa to je zalosno,ucjenivacki bzv
Kinezi osvajaju svijet na jedan prost nacin u ovakvim neuredjenim autoritarnim zemljama, na nacin da je glavno ubaciti u djep Miletu Covicu i Bakiru i eto narodu onih plavih radnickih odijela za saku rize na dan, da tegle i vuku, kao marva.
Idi u Saudijsku Arabiju pa budi gospodin čovek!
Ma BiH je propali pokusaj. nema tu sta vise da se prica. raji treba da bude jasno da moraju sto prije bjezati odavde, dok su mladi, inace lose im se pise a to znaci ili rat ili lagana smrt u gladi i neimastini
Ti pričaš o logici a Kinu prepoznaješ kao glavni problem na Balkanu. Propuvao si skroz. Kakva Kina čovječe, ona ne pokazuje skoro nikakav interes za Balkan za razliku od SAD,Rusije,Turske,Engleske i Njemačke koji su ovdje duboko umočili prste
eu je pizda
Pored Dejtona koji je legalizovao uzrocnike i rezultate agresija i ostavio strukture istih, ukidanjem bonski ovlastenja, EU je blokirala svaki napredak ove zemlje i slobodan lov za kineske okupatore. Ovdje se mora primjenuti pravilo da prethodno treba rascistiti teren. Drugi nacin ne postoji.
Belgija ima slican ustav nasem… copy & paste…
Kinezi vec vladaju Afrikom. Ova EU se boji Kineza, Rusa, Amerikanaca na Balkanu, a ne rade nista sto bi pomoglo. Za svaku sitnicu moraju dobiti dozvolu Amerike.
EU se nesta javlja...........je li zabriuta ? nedobog najbolje bi bilo da nas svi pustite na miru
@AntiPC01 MOJI ja ne pripadam nikome........hvala bogudragom.........na mjestu sam
brcko
Moj Hanu, tek ćeš ti vidjeti jada kad u predsjedništvo dođu dodick i ćiriličar koji skreće rijeke.