Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@assassin najveci i jedini Basarovi pomagaci iz Bosne ste vi BOSNJACKI SIITI ! jedino mi nije jasno otkud Bosnje-siiti ?! Koliko vas ima konvertita i placa li Iranski \'kulturni\' centar dobro, pa da se i ja pridruzim, ...
Jadna majko, eto nek ste vi nama pomogli da se bar mi nismo patili i mučili. SIKTER osoju sotonski.
samo vi naoruzajte taj narod a ne ko nama u bosni embargo pa se tuci sa jna a ti @ampak reci mi ko su njihovi pomagaci iz bosne molim te?
Zapadnjacko proljece koje pogodilo nekoliko Arapski zemalja i krvlju zamutilo njihovo zlato NAFTU,najbolje se oslikava u LIBIYI,no sve su blize Iranu pa sve jednog dana i do Turske??????
Neistine.Sirijski narod je ujedinjen kao i vojska u borbi protiv finansiranih u.b.i.ca.
vrijeme se da se Basarove siitske ubice maknu i da Nato zastiti sirijski narod ! uz siitsku sirijsku vlast su ostali jos samo siitski Iran i Hezbolah a protiv je cijeli svijet: Zapad, milijarda sunita , ampak i njegovi selefijski jarani (kako to lijepo tvrde @denzelovi siiti)! BASARE, ODLAZI !
svi se bosne sjetili 17 godina poslije kad je trebalo da nas se sjete svi su zvizdali i odrzavali bilateralne sastanke i izrazavali \"zaljenje\".