Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke vam ga nenormalne spalim!!! Jeste lazljivi, ebo te, da ne povjerujes s kim smo mi vijekovima zivjeli, nevjerovatno!!! More, daleko vam kuca pet avionskih stanica, koga boli vise ona stvar za vaseg dudakovica, taj ce i onako pandrknuti skoro i zavrsiti u paklu, a nikog vise ni za vas ne boli ona stvar, prdnuli ste u cabar, nema vise, kraj svih krajeva, oladite malo. BRE.
Snimci koji su prikazani su vidjeni vec dosta puta,pogotovo zavrsetak gdje dudakovic kaze\"izvršilac je taj i taj a režiser ja\".Pa to je kada su prevarili abdica da im doturi more naoruzanja,a tada je risto djogo prokomentarisao to kao kraj Dudakovicu.Na početku njegovog dnevnika stavio cuclu u usta i kaže\"znate ko je ovo,Dudaković\"a ustvari on nije znao tada da je dudakovic dobio taj \"obračun\". Još jedna zanimljivost srpska propaganda prikazuje ratna dešavanja u tzv medju bošnjačkom sukobu koji su oni stvorili i sada brane one koje su oni prevarili u ratu sa 5 korpusom a o abdiću kao osudjenom za ratne zločine nikada ni pomena.Sad se laktašenkova tv ko biva sekira za abdiceve žrtve. Jedino je diskutabilna rečenica\"streljati na licu mjesta\"a izgleda da su i ti zarobljenici živi.Čista propaganda i ponovni pokušaj izjednačavanja. 95 % zločina u BiH su počinili Srbi (izvor Američka CIA )!!!
trebo si pobiti jos vise zohara,mamicu im smrdljivu!!!!!!!!!dudakovic je nas heroj!!!!!
@Pravda ti bulaznis o izdajnicima ? Mnogi od tih mladica su bili prisilno mobilizirani od strane srpsko komunistickih stakora. Ali cjelokupna politika je dosla u kolaps odobravanjem organiziranja stranki na nacionalnoj osnovi. Ne zelim braniti SDS a i da hocu ne mogu, ali prije SDS-a su bile formirane ultranacionalisticka HDZ i ultramuslimanska SDA. Te dvije stranke su katalizirale srpsko stanovnistvo da izabere svoju nacionalnu stranku. ne mozemo sve optuzbe adresirat samo srbima. moramo uzet ogledalo da se pogledamo prije no izadjemo na ulicu da posmatramo druge.
koliko nebuloza ti ispisa na jednom mjestu,prvo pricas o masakriranju pa onda otac ukopao pa onda nije hteo nista pricat a vec si sve objasnio. istina je da masta moze svasta a jeli BRE gde se to bre dogodilo mnogo bre lepo pises izgleda mi kao neki bre vijetnamski film.
@a Majke ti ne valjaj gluposti. 1. Ako si iz Bosne od kuda ti \"bre\". 2. Nisi bila tu ali pricas (lupetas) kao da jesi. Srbi su poznati po tome. Od Kosovske bitke pa do sadasnjih dana. 3. Po tvome ispade da je General Dudakovic isao u osvajacki rat, a ne branio i vracao zauzete teritorije.
Uzrok korupcije i svih zala je u temelju i karaktera sukoba, pa i stanja i viza u BiH: a n k e t a I. KARAKTER SUKOBA u BiH: a.)Oružana pljačka? b.)Građanski rat? c.)Agresija susjeda da zaštite svoj ugroženi narod odgovor je a.)ORUŽANA PLJAČKA a n k e t a II. UZROK STANJA u BiH i sa vizama: a.)Korumpirani ključni strani političari od strane organizatora pljačke u BiH? b.)nemanje informacija, te nepoznavanje historije, činjenica i stanja u BiH? c.)Nesposobnost domačih političara? Odgovor je a.) KORUMPIRANI KLJUČNI STRANI POLITIČARI OD STRANE ORGANIZATORA PLJAČKE koji niti hoče niti mogu, jer imaju korist ali i obavezu.. Bože pravde..., ali pratite tokove novca... Pa i Dodik traži da stranci odu, jer ne želi niti može više da ih plaća... Povelja Kulina Bana iz 12 vijeka, definisala EU dosegnuća, kretanja ljudi, roba i kapitala bez carina i VIZA (Tu Povelju dostaviti svima u EU). BiH ljudi nikad strancu nisu pravili ograničenja i zlo. Naprotiv, ali?
Sta je, opet cenzura? Pa, dokle bre? Jer, bolje je znati sta ko misli nego stalno zivjeti u zabludama i neznanju. Samo vi cenzurisite, rekoh, kakvi ste, tako vam je.
Zlocin je kada zlocinac zeli da sudi borcu i ratniku Atif dudakovic nije isao u Nis,Knin,Beograd da pali vec je svoje branio a sa izdajicama u svim ratovima zna se kako se postupalo. Petokolonase nitko nije voleo niti ce ih ikada voljeti prema tome ovi iz kladuse treba da se pokriju usima i da ljube stopala petog korpusa jer danas bi pusili k...c srbima za kutiju cigara VEK.
znam za noz osjecam zicu jebacu vam mater za srebrenicu hahahahaha
uraditi istragu, detaljnu, i suditi mu i svima prisutnima... Zlocin je zlocin, istina nije iste tezine kao nad civilima, ali i vojnik je bio nenaoruzan. Kukavicluk... ZIVJELA BOSNA!!!!
Moj otac ga je sam sahranio, plakao je od uzasa i tuge kad je vidio sta su uradili od njega. I nikada nije htio ni pricati o tome nama, ostalima. Tako ste se ophodili prema onima koje ste zatekli a zatekli ste samo takve, neke koji nisu vjerovali da ih neko smije dirati na kucnom pragu, ili iz drugih razloga nisu pobjegli.I sta se pravite mutavi. Iako nisam bila tamo, znam za neke dogadjaje. Sto nikako ne znaci da ja opravdavam nesto sto je neki ludi pripadnik moje nacije radio drugima. Sve to je bagra i bagru treba iza resetaka gdje im je mjesto. Ubice i manijaci, budale i kreteni. Eto, to je to. Ali me nervira sto se iz petnih zila upinjete da dokazete da neko, navodno, laze. Ma, znaju oni o kojima se direktno radi, sta ce kome bilo kakvi filmovi. Ne razumijem zasto i takvima ne sude ovi iz EU, kad znaju i vrapci na grani sta je doticni radio.
@a .jesil ti siguran da je to u Bosni !? Optuzi ga ,jadan , kad vec imas \"tolike\" dokaze !!!!
A strica su mi, starog i bolesnog, masakrirali!!! Koga zanima i tvrdi da lazem, pravac tamo na lokalno groblje pa iskopavajte i provjeravajte!!!
Znam tacno sta je uradio u jednom selu tamo a ako nekog zanima istina, neka ide tamo pa pita ponekog povratnika, nema problema.I vama sto pominjete propagandu, samo da se majkice spomenem i najdrazih i najmilijih!!! Toliko vam od mene, crko vam dabogda Dudakovic a najmiliji mu gorili u paklu kao sto je moja kuca gorila!!!