Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivotinjski II DIO.
Vodjo ne daj se! Mi te cekamo da dodjes i dovrsis posao ovaj put do kraja.
Spahija POPUSIS GA TI I MENI I RADOVANU I RATKU pa tako u krug jedno milionce.Moze?
Pa milije mi je ovako da ga vidim na vasem sajtu no leba jesti tri dana.Balije zapamtiti NIKADA>>>NIKADA>>>NIKADA>>>NIKADA>>>>>i tako milion puta se nece moci izbrisati sta je ovaj GENIJE vami ucinio.E zato ga volim.I neka mi zivi jos sto godina i ljubila ga majka,a vi umrite,crknite,puknite,...LEGENDA OSTAJE LEGENDA..... ZIVIO SLOBODAN MILOSEVIC!!!!!!!!
Ide Desa preko nebesa, za njom Turcin napeo kurcin, ne boj se Deso nije meso, vec je zila sto je tebi mila. nije nista personalno...nego nako, umjetnicak sloboda kako bi se reklo.
Dobro Ziska vi srbovi ste nebeski narod ... serete se u gaće i neperte se sve dok se ne ugušiite u vlasittom smradu karate žene u pakaš zato vam je natalitet i slab (to radite iz ne znanja ili zato što volite govna-ha zanš onu narodnu govna privlače govna)) o vašoj hhrabrosti ne treba govoriti a ti isfrustriran jer ti je neki brkati rutavi turčin taslačio pra pra pra bakicu i njoj se to svidjelo jer ga je tvoj pra pra pra dida umako u anus to joj nije nimalo bilo po čejfu pa odlučila da nastavi lozu ( ne ljuti se na svoju bakicu) a tek kako ste poznati po valjanju vlastitih sestara ( eh to se zove dosljedno slijeđenje oca svog velikog vođe radovančeta jer njegov čača je volio radetovu seku) tako ste simpatični vi srbi nekako ste genetski predodređeni za kmetova ako si zainteresovan daću ti je zemlje da obarađuješ...možda budem dobar i dam ti jednu destinu da nahraniš čeljad
stoko balijska, sta ste se uskurcili.Koga cete vi izbrisati sa lica zemlje? Pa vi ne znate nista drugo osim zidati dzamije i razvlaciti jufke. Vasa jedina strategija svodi se na zivotinjsko razmnozavanje cime postajete vecina. U stvari svojim bahatim ponasanjem tjerate sve od sebe.
ja vlaščića što su se nabrijali ... tako vas volim ;)
bosanske poturice i bosanske posrbice evo sjedim na tribinama pa ne mogu da vjerujem sta ste u stanju napraviti za mene komsiju pa ja sam budale jedne pojeo meso i slucajno bacio kost .sta ste vi u stanju napraviti za kost evo dodajem malo mesa bosanskoj braci kerovima .aaaa jeste usrali kucu svoju .nema druge moracu dodati mesa ali morate se pljuvati tuci i sve sto hocu .da se zovete mojim imenom i da mi se divite.i ja sam papak ali idem skinuti opanke i obuci cipele sto da radim kad ima takvih budala.dive mi se vole me vise nego sebe uvlace mi se u guzicu rade za mene ako imam lude djece posaljem ih tamo .tamo ih prihvate kao pametne jos ih zovu junacine hahahahahaha.
pustite coveka"nevin"
kud ih ne pobismo 95? sto se zaustavismo?
Umri stoko cetnicka,al da patis kosto je patio onaj narod po Bosni. Dabogda dusu na guzicu ispusto, a hoces u to sam siguran. Pustite ga nek polako tinja u Hagu hehehehehehe
Za rade... Samo da ti kazem, govnaru jedan mali da si ti piskio u gace dok sam ja ratovao protiv "balija" kako ih ti nazivas, bio sa svojim SRPSKIM NARODOM na najtezem ratistu, a ti se sjeti koje je to ratiste (SAMO DA ZNAS NIJE NI BEOGRAD, NI PALE NI JAHORINA GDJE SU RATOVALI SLOBODAN I JADOVAN KOJEG TI BRANIS), mozda ti tajo kaze odakle je najvise plijena odvukao za Srbiju dok smo mi krv lili i cuvali ledja tvom taji koji je usput prodavao cigare, hranu, pice, drogu, oruzje tim istim koje ti nazivas "balijama". NEMOJ SE PUNO STIDITI TO STO JE TAJO "RADIJO" JER JE TO DOBRO I KORISNO PO TEBE... PRIJE RATA "NIJESI IMO NI RADIJON" A SAD TAJO OD KRVAVOG NOVCA "KUPIJO" KOMPJUTOR" A STA VELIS SELJAK...? "AJDE OTPOCIMI SOVATI"...
napusi se balijskog kurca, pa prokomentarisi "okus" sa mamom tetkom i sestrama. vi se nama ne gadite, jer rado vam karamo majke, sestre i "decu".
Srbin-vojska RS ti si balija koji se pokusava uvuci srbima u dupe glupane jel ti mislis da neko vjeruje u to sto pises tipicna balijska ... uvlaci se u dupe cas jednima cas drugima zato nikad necete imati ni zemlju ni naciju ni jezik a nece biti ni vas smradovi poturceni