Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hebo gvatemalu,u new yorku mecava.
Ako se srusi Sarajevo, ni Banja Luka nece ostati citava :). Mafijo, Banja Luka je bila muslimanska, vi srbadijo sto zivite u BL ste dosle i ubacili ste se u BL. Srbi direktno u Pakao, vi ste isti jevreji, nije vas Hitler djaba htio istrijebiti. Treba vama jos jedan Hitler pa da vas u Auswich posalje.
srusim ti glavu
a kod nas samo tamo neki od 3.5 :(
da hoće ovaki ali malo jači da sarajevo sruši
@jarane ...Posalji ...sad ce biti))))))))))..!
Kazu ucestali zemljotresi na planeti zemlji se desavaju, tektonski poremecaji ,uzmite samo koliko je se uzmimo primjer vadjenje nafte (Öil) ugalj razne druge rude cim nesto od nekle oslobadjas na drugoj strani dolazi do ovakvih poremecaja.!
:(((((((((((((((((((