Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi su zidove gradili prije hiljadu godina... Da se zaštite od upada ratničkih plemena. Od koga će to danas beton nekoga da zaštiti, samo bacanje novca. 'Vojvoda' što ponese i po kontinenta raznese, kamo li zidić.
Nek naprave kineski zid :D.
Aham :-)).
naravno posao bi bio dodijeljen ženinoj građevinskoj firmi :-)
Ovako bi mi trebali sa srbijom
znaš kako kaže sun tu upoznaj svog neprijatelja kao samog sebe :-) . meni nista dobro preko Drine ne dodje
Ja govorim u svoje ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne mogu ni puteve popravit kako treba a da ce pravit zid 2000 km duzine, pih. A drugo, taj zid im za cas porusi par tenkova t-34 a posle t-90 bi osto samo sodor od zida :-) Koji glupan!!!
eee u šta se to pretvori antifašistička rusija...
Nije se u nista pretvorila... I dalje se bori protiv fasista.
zid nije monogle zaustavio sa primitivnim naoruzhanjem, a ochekuje da ruse zaustavi sa tenkovima. Bravo, sjedi jedan za glupost.
...i, sasvim slučajno, isti je vlasnik građevinske kompanije?
Ali, bodljikava zhica po vrhu zida je presudna za dobru odbranu. Kao alternativa mozhe da posluzhi izlomljeno staklo koje se zabada u svjezh malter. lol
100% :D Činjenica je da su zidovi postali prevaziđeni nakon što je eksploziv izumljen al' hajd ti objasni..
ogradice vas rusi,nista se ti ne sekiraj.........