Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"naveo citat iz Kur'ana kako bi svojim simpatizerima dokazao da ne postoje zabrane po kojima muslimani ne smiju glasati za nemuslimanskog političara, što je izazvalo proteste" wow, zbog cega divljaci idu protestovati. kakvi su to samo idioti. Jadan guverner.
@orobos Klosaru, idi do Haife il Tel-Aviva o reci nesto u prisustvu policajaca protiv Talmuda. Potom mi se javi i reci mi kako si proso u "jedinoj ti demokratiji na bliskom istoku" ako poslijte toga mozes kroz proteze govorit. Ko drugo ako u Tajlandu mozes godine robije zarad "uvrijede njegovog visocanstva" odlijezat, zasto se ond i ovom zakonu protivit. Il ti se radi zato sto su muslimani? Podudlaj ga muslimanima sirom svijta sa tvojim Knessetom na celu.
@volvo Rece sljedbenik "vjere" koja mu nalaze upraznjavanje nekrofilije po ostroskim prcijama u cije je ime 90-tih sirom Bosne klao, silovao, pljackao, palio.... pljuc!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mislim da je uništenje planete zemlje neminovno jer je broj budala odavno premašio broj normalnih i umjerenih ljudi...
Svako ko vrijedja drugog, direktno ili zbog njegove vjere, treba ostro kazniti. A svoje "demokratsko pravo na slobodno misljenje" zavezi macku o rep.
Jbt...kad kazes da muslimanima Kuran dozvoljava da glasaju za nemuslimana, uvrijedio si islam i dobio 2 godine zatvora!!!
Islam ne trpi kritiku, islam ne trpi istinu. Zahvali Bogu za samo 2 godine zatvora!
@sinjor Kao sto je Krist rekao sv. Petru, "vrata pakla nece je nadvladati". Sotona je pokusavao i pokusva na sve nacine unistiti Crkvu ali ne uspijeva. Svi grijesi pocinjeni u ime krscanstva i Crkve nisu od istoga jer poruka krscanstva je ljubav i nista drugo. Hvala Bogu na tome da su trojica zadnjih Papa to uvidjeli i naravno isricali se za zlocine pocinjene u ime Crkve.
https://www.express.hr/top-news/amerikanci-presutili-uzase-zlostavljanja-djece-u-afganistanu-2342
Jedan od najvećih paradoksa za koji sam čuo jeste da su jadnog Ahoka muslimanske sudije htjele osuditi za "širenje mržnje" radi citiranja Kur'ana. Indonezija i inače još od šezdesetih godina prošlog vijeka živi u poprilično poremećenoj stvarnosti i nekoj vrsti kolektivne psihoze (šokirao me je nevjerovatni dokumentarac "The Act of Killing"), ali ovakva zloupotreba religije radi političkih obračuna je ipak previše
@SveZaBiH Jesi li pogledao dokumentarac? On uopšte ne govori o islamu, pa ne znam zašto bi bio "antiislamski"? Film je o današnjem životu učesnika u masovnim ubistvima u Indoneziji 1965-66, nakon što je vlast preuzeo Suharto, i njihovoj želji da snime film o sopstvenim zlodjelima, kao glumci i režiseri. I o tome kako nastaje paralelna, iskrivljena stvarnost u društvu koje te strahote skriva ili ih pravda strahom od moćnog neprijatelja
Mislim da je ovdje najmanje rijec o blasfemiji, koja btw. ne bi trebala uopste biti krivicno djelo ni u jednoj normalnoj drzavi. Rijec je o tome da je covjek vjerovatno sposobniji od svojih konkurenata, a ovi su u nedostatku zdravorazumske protivargumentacije posegnuli za alternativnim cinjenicama. I da, imamo jos jedan dokaz da pretjerano konzumiranje religije dovodi do ostecenja mozga.
Kada moraš objašnjavati svojim simpatizerima da ljudi mogu glasati za tebe jer po njihovoj religiji to nije zabranjeno i onda završiš u zatvoru zbog blastfemije. Šta reći osim dvije riječi: Muslimanska vukojebina
https://en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi
Jadni su oni koji ubiraju poene i misle da ce profitirati, vrijedjanjem drugih i drugacijih.
Ahok je u novembru naveo citat iz Kur'ana kako bi svojim simpatizerima dokazao da ne postoje zabrane po kojima muslimani ne smiju glasati za nemuslimanskog političara, što je izazvalo proteste i zahtjeve za njegovo krivično gonjenje. po cemu je vredjao ikoga ?
@ogledalce mozda time sto je lagao i obmanjivao ljude?! Takvo sto ne pise u Kur'anu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nazadno i tacka..........
@volv0 ispade tako :(
Brate i mene strah vrijedjat islam kad vidim koliko jarana, skolskih drugova je preslo u bradate :o
mi na basketu igrali protiv vehabija jesmo im bogarali usrali se hahahha
ovdje zene imaju kitu i obrnuto hahah