Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tonkin zaljev , Kuvajt i hemijsko oružje , Blizankinje , koka , ugrožavanje ljudskih prava je bio razlog za Vijetnam , Irak (do danas) , Afganistan (takođe do danas) , Kolumbija i Meksiko , Libija , Sirija itd. Ovim redoslijedom!
Incident u Tonkinškom zalivu je bio par navodnih napada severnovijetnamskih patrolnih čamaca na dva američka razarača, USS Medoks i USS C. Tarner Džoj, avgusta 1964. u Tonkinškom zalivu. Kasnija istraživanja, tvrde da se drugi napad nije desio, dok takođe pokušavaju da rasteraju dugogodišnju glasinu da je američki predsednik Lindon Džonson svesno lagao o postojanju incidenta.
To su pingvini uradili. 100%!!!
Budala zna ko je, nece niko pred kucnim pragom ubit covjeka, istina nije izgleda ni bitna, upravu je onaj sto je jaci.