Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri i dalje u 80 zive i razmisljaju o rusiji i hladnom ratu peraci mozga
@smajser89, i tebo bi bolje bilo da si ostao u ‘80?? Ovako krepaji u naprednoj BiH koja je usput postsls jedna od zemalja sa najnepismenijin stanovnistvom.
o čemu ova budala priča. sjedinjenje američke države nikad nisu bile jače i danas imaju najjači utjecaj u svijetu nego ikad. amerikanci uskoro idu na mars. američke kompanije poput googlea, microsofta, applea, twittera, youtubea, amazona itd vladaju svijetom.
manje američkih para za razne "nvo" i društveni inženjering "korak-po-korak" ( ilegalna imigracija) ...ali bome manje para i UN birokraciji ... a za to vrijeme Kina "pregazila" afički kontinet svojim investicijskim fondovima u pakistanu (put svile) otvorili jednu od najvećih luka na svijetu. Šire se, dok amerika "kroji" , po etničkim i vjerskim granicama - Bliski istok ...
U state departmentu čak predlažu da Jordan postane i zvanično Palestina, budući da većinu (oko 68%) stanovništva čine Palestinci.
Amerika je prije par dana zatvorila - sve institucije koje predstavljaju Palestinu u USA. Ukinula finansijsku pomoć Palestini i administraciji palestinske samouprave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇬🇧🇺🇸🇫🇷💪🏻💪🏻💪🏻
🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪☝️☝️☝️☝️
@merkelova sve je ljepse bez svaba, vidim da ih gotivis ali historija govori ko su nam prijatelji svabe to svakako nisu.
a gdje su Sjedinjene aMERIČKE dRŽAVE?