Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani su otpad ljudskog roda
Hahahahahahahaha Jarane dođi na deponiju smeća u Kozluku gdje više od 20 godina leže islamski teroristi pa da vidiš šta je smrad kmeeeeee. Zašto muslimane na zapadu zovu KOZOJEBI ?
@salkotikva Zato sto su ti mama i seka obucene u kozje haljinke!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
srbi su zlo Evrope a Jevreji Svijeta jer samo otimaju tuđe i žive na tuđem.
@Soukbunar1 vrlo ruzna izjava. Ako kritikujes izraelsku politiku to je legitimno ali opcenito o jevrejima govoriti na ovaj nacin je sramotno. A vjerovatno ti nije drago kad kazu da smo svi mi muslimani glupi i teroristi.
Dragi muslimani jihad vam je spas. Ali ne onaj jihad sto ga predstavljaju maloumnici is Isila i njima slicni. Jihad nije stavit bombu na sebe i ubit 100 neduznih ljudi ma koje vjere oni bili. Nevin covjek je nevin covjek. Jihad je boriti se na Bozijem putu a to je pravedan put. Jihad je obrazovati se. Edukujte se braco jer vecina bitki se vodi na umnom planu. Ne dozvolite da vas uce, budite oni koji uce druge. Budite oni od cijih djela i rijeci ce se drugi u vasoj sredini osjecati sigurno.
@yahooooooo znaci lazu oni arapski seici sto tvrde da je zemlja ravna ploca, da sunce ide oko zemlje i da covjek nije evoluirao iz majmuna
@PrgaviKrajisnik ti Bas i nisi previse evoluirao 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uedinjeni narodi trabaju uvest sankcije americi i blokirat ulazak amerikanaca nasvim ajrodromima
I am deeply concerned...
oooooo Inzko........nismo vas prepoznali !
@mirrorce Moram nekako zaradila svoja plata...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo ga... počeo je i ovaj novi brinuti
U mržnji je spas. Ccc svijeta i govana.