Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja, našle barabe sredstvo za suzbijanje stoke u uske torove. Nikad čovjek nije bio poniženiji. Ni gluplji.
A jeste se sprdali da su antivaks glupi i zaostali, a niste kontali da antivaks grupe su ustvari i pokrenute od intelektualaca prave struke koja nije rezimska i za pare od WHOa da govori kako nam je spas u vakcinama, i gle cuda nikako da vakseri skontaju da su prevareni jer su mislili putovati i hodati slobodno, a oni i daljw moraju brnjice, karantine a sjebbali zdravlje vakcinama
Podrška Mirnesu Ajanoviću! Zaustavio je kovid pasoše. Vrijeme je da se vratimo normalnom životu! Proglasiti kraj pandemije u svijetu!
Novi svjetski poredak?
Jeftinije narod pobiti vakcinom, nego ratovati.
Mirnese samo naprijed! Ovi na sve načine krše ljudska prava. Prebolio sam i vakcinisan, ali dokle? I generalni sekretar UN kupljen od farmaceutske industrije.
Kako to sad toliki strah i pripreme pa ovako nije bilo ni u doba spanske gripe, Titus’s, tb, svih opasnih gripa sta se promijenilo kakve su sad ovo igre dokle ova prljava igra
Tifusa*
Hahahhah, pa mislim da vam vise ni Goran Čergez ne vjeruje, zaludjeni protagonista u filmu "obavezno vakcinisanje eksperimentalnim nazovi vakcinama".
Spremaju oni Marburg... sve dok svi ne budemo ko na traci isli na klanje i govorili hocemo jos jednu dozu sa brnjicama i covid passovima.
Hahaha...... koji pajac.
Kad ce novi ,ovaj omikro vec isfuro
Jednostavnom racunicom oduzimanja dodjemo do broja ostecenih vakcinom i umrlih 280.338.290−250.368.750=29.969.540 29.969.540−5.416.730=24.552.810 Po http://vigiaccess.org/ trenutno je cca 2.900.000 ostecenih .Po viggiaces trenutni broj ostecenih je cca 2.900.000 a prijavljuje se svaki 10 slucaj
Jesu li vaxine spremne
Cilj vam je prepoloviti broj stanovnika Zemlje, minimalno.
Znamo da u laboratorijama pravite nove viruse, kao biološko oružje.
Bit ce rata ali izgleda na relaciji politicari vs gradjani
Odnosno gladni vs ostali