Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivši nacista i SS-ovac... Pa šta drugo očekivati od takvog šljama? Samo naprijed Izraele!
trebao bi i Dodo mu zabraniti ulazak u najmlađu serbsku državu takozvanu Srbijicu*
Mozete vi Gunteru pojesti debelo go.vno. Cuj zabranjen ulaz...isto k\'o da mu je Srbija zabranila boravak. Bahati cionisti...bahati zidovi...bahata gen\'ocidna tvorevina Izrael. STOP cionisticko-zidovskom teroru nad palestinskim narodom!!!! STOP cionisticko-zidovskom teroru nad cijelom planetom. Izrael je poput karcinoma koji treba hitno odstrsniti sa lica zemlje.
Jako je protu-semitski pricati istinu. Izrael je demokratska drzava (samo za jevreje) koja je protiv debate. Tamo je i Djimi Karter ispo Nacista (iako je nobelovac za mir) kad je izdo knjigu \"Palestine, Peace not Apartheid\"... Jevrej Norman Finkelstein je takodje \"persona non grata\" iako su roditelji zrtve holokausta, jer je pisao istinu u \"Image and Reality of the Palestinian Israeli Conflict\" kao i \"The Holocaust Industry\". Bas mi je slatko slusat zvanicnike iz bjele kuce kad kazu \"israel is the only DEMOCRACY in the middle east\"... Democracy non grata?
eto ti jadna majko sta ces sad nedaju ti uc u izrael hehhehehee ovaj gospodin vjerovatno nije ni bio blizu izraela sta ce dole koji kura..c
Da li je ovaj gospodin i kao pripadnik SS jedinica pisao miroljubivu poeziju ? Dobro je prošao što ga MOSAD nije posjetio da mu uruči nenaplaćene račune iz 2.s.r.
Kod mene si uvijek dobro došao.
I niko ništa... Da je neka druga država u pitanju (pogotovo muslimanska) mašinerija za ispiranje mozga bi već radila punom parom predstavljajući muslimane k\'o zadnji šljam. Ali nije čudo, kad su muslimani sami licemjerni teško je očekivat bilo šta bolje od drugih.