Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Se você tiver batatas, não há problemas
quando se come aqui?:)
Prata na cabeza, dentes de ouro, Pesos de chumbo nas pernas.
... arbeit macht frei ...
Silber auf dem Kopf, Goldzähne, Bleigewichte um die Beine.
Uh \"denzel\", kad bi smo se ovdje mogli dopisivati na hebrejskom, ruskom, arapskom ... bez nepoželjnog šifriranja ... \"stručnjaci\" iz www.klix.ba još nam nisu omogućili slobodnu komunikaciju mnogim simbolima ...
rede wendung=redewendung.
@ameise 2 nichts zu danken. ne, ich meinte nicht das wort fuehrer (habe kein umlaut in meinem handy,deshalb fuehrer) sondern die rede wendung:)
je sa misterom nobelova nagrada zamir barack husein obama koji vodi ratove trebali njemu biti oduzeta nagrda zato sto vodi ratove ili se nagrda dodjeluje za vodjenje ratova. p.s. i rekoh ja sada ce uslijediti gunterovo razapinjanje kao sto ej slucaj bio sa mel gibsonom jer je snimio onaj film pasiju i javno rekao svoje misljenje o jevrejima pa covjeka su razapeli u holivudu
Zidove, posebno cioniste niko ne smije ni mrko da pogleda, jer odmah bude optuzen za antisemitizam, dok s druge strane ti isti cionisti cine razne stvari koje potkopavaju opstanak cijelog covjecanstva. Genocid u Palestini, konstantna prijetnja svima koji ih kritikuju, njihov prljav utjecaj na svjetske vlade, posebno SAD-a, bezbroj organizovanih atentata na sve neistomisljenike... su samo dio njihovih poganih i kr\'volocnih rabota Mislim da Izrael treba ugasiti a sve cioniste poslati u njihove maticne drzave za dobrobit cijelog svijeta.
כסף על הראש, שיני זהב, משקולות עופרת סביב הרגליים.
\"denzel\" ... Danke für die Korrektur ( fuehrer )... :)
a sto bi mu oduzimali?nije \'\'izraelova nagrada\'\',nego nobelova nagrada.smrd ljivi cif uti.
@ameise mislis: einige fuehrer leben ewig?
a kako li izrael krisi ljudska prava -hoće i da zabrani da se pise o njemu. istina najvise boli. pa pokusava zabraniti. gdje je sad tu sliboda medija i ostalog.