Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barcelona je u ratu slala non-stop hranu muslimanima u ratu 92-95 tako da od mene imaju podrsku !
@vxvy katalonija je drustvena i historijska tvorevina a šumska je vjestacka i genocidna tvorevina :) eto ti jedna lekcija za veceras
to sto su nam pomagali ne znaci da podrzajem neovisnost. kad bi se svi odvajali nastalo bi bar jos 50 drzava u evropi. i svakih 100 godina jos 50
Ako od Španije odu fudbaleri koji su iz Katalonije otvara nam se ozbiljna prilika da nekad u budućnosti stvarno pobijedimo Španiju.
Ta Katalonija nije podržala Francusku kada su tražili prestanak rata u BiH. Da Bog da se odcijepili i da im Bog da da se sravne sa zemljom. Smeće.
Djavo Zna da mu je Ostalo jos malo vremena,cini sve da Unisti Covjeka.
Sto je najgore Dodik ce ovo podrzati iako to niko od njega ne trazi.
Ne verujem da ce podrzati jer Spanci nisu oriznali Kosovo
Dudlaj ga ćelo, tzv. katalonija ne postoji. Postoji samo Španija!
nema sanse po ustavu da se Katalonija odvoji, sve su ovo prazne price..Spanska vojska po ustavu ima pravo da udje u Kataloniju i da brani drzavu..
upravo tako. Onda je kod nas bio gradjanski rat, a ne agresija.
podržavamo nastojanja naroda Katalonije da izbore slobodu od španskog okupatora. Mi u Republici Srpskoj imamo isti problem sa bosanskim unitaristima. pozdrav iz B.Luke za slavni katalonski narod.
@MinoDerlin Alija je priznao RS svojim potpisom. aferim
@VlahoRemovex jest vam krivo
Propast će im fudbal.
Debeli mile na infuziji..
Ustani Franco! :P