Vojni posmatrači OSCE-a
0
Gruzija možda i nije tako nevina
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babuskan: \" Konacno nesto da ujedini Srbe, Bosnjake i Hrvate: Slozno protiv americkog imperijalizma i kukavicluka! E svakakvih budala ovdje!
i ja sam za to babuskan, medjutim nogi ne vide dalje od svoje avlije, pa im je vjersko nacionalisticki problem jos uvijek plafon!
Nisu \"svi oni Rusi\". Nemaju veze jedni s drugima po porijeklu. Nebitno. Konacno nesto da ujedini Srbe, Bosnjake i Hrvate: Slozno protiv americkog imperijalizma i kukavicluka!
Ma đi će bit nevina. Ovaj ŠAkašvili ko da je pohađo vojnu akademiju \"Gen.Rasim Delić\" i političku školu \"Alija Izetbegović\".
libo me sve su to rusi.....
Samo budala je mogla pomisliti da je Gruzija nevina. Nije ni Rusija naravno. Krivi su i jedni i drugi.
Ma sta li je ovdje vijest !? Pa ovo se znalo odmah na pocetku rata
Opa!