Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota! Papa Franjo je istinski vjernik i najbolji predstavnik Katolicke crkve danas. Svecenike koji traze ovako treba proglasiti hereticima!
@politika.je mislim da nisi u pravu, predloži da muslimanske zemlje podrže pedofiliju i da se odobri abortus i zadrži glavu na ramenima, teško. što se muslimana tiče treba im uvesti slična pravila ko i u njihovim zemljama (tipa zabrane kretanja nekim lokacijama, zabrana obilježija vjere i sl). što se drugih stvari tičet svaka mu čast, skromnost treba biti karakteristika svih vjerskih službenika.
Pa ne mogu gospoda da rade šta hoče uveo papa Franjo reda. Svaka čast papa poživio ti što duže.
Citajuci sva ova sranja inklusiv komentare citaoca, ... dodje mj da yebbem i katolicizam i islamizam i judizam i cionizam i sve one koje sam zaboravio
Odnosno one koje nisam napomeno gore!
Pa kakav vam papa treba? Da se pobiju homoseksualci i protjeraju muslimani? Krstaški rat u Iran? Šta treba raditi? A dok su pisali pisma izredali se nad obdaništem... Zapad je hipokrizija
Zalutao medju pedofile...
Mozda i da ga spale na lomači,nekako je previše pametan i liberalan! ;-)
nije papi lahko valja nekako opstati medu katolickim extremima coek pokusava da bude amortizer ne bili kako samo ublazili nalete i sa strane katolika i sa strane nevjernika
Nikad mi neće biti jasno zašto je ljudima potrebna religija! Nema potrebe da iko posreduje između vas i Boga. Kad gajite istinsku vjeru u Boga, onda vam je prirodno da znate razlikovati zlo i dobro. Zašto vam treba to neko reći?!
Papa Franjo divan covjek kamo srece da je vise takvih politicara, ovaj svijet bi bio mirno mjesto
boje se ovi svestenici (citaj heretici) da Papa ne otkrije sva tacna desavanja. Jer mnogima je poznato da Vatikan drzi istinite dokumente o Isusu, o njihovoj vjeri, o smrti Isusa, te o mnogim desavanjima u svijetu.
Bome je on do sada najbolji papa.ne igra kako oni sviraju zato im ne odgovara.Usput, muslimanka sam
Poštujem tuđe,ali vidi se da zlo upravlja katoličkim sveštenstvom...Ne znam otkud ovaj papa u ovom svemu ...LJUDINA!!!
Mamu vam klero-fašističku ! Franjo vam nije dobar...da možda vratite ono đubre od Ratzingera ?
Nesuvislih komentara dole navedenih glupana. Text je o papi, ne o Turcima idioti, primitivni, neskolovani, nacionalisti. Hocete li se ikada odmaci od svojih niskih nacionalnih poriva, sirotinjo uboga. Bitno je biti Bosnjak, Hrvat ili Srbin, a to sto je plin poskupio 30%, sto nemate za osnovne zivotne potrepstine je nebitno. Ma bravo kako ste pametni i osvjesteni.
Tobe jarabi
Papa Franjo je pravi musliman 🌜
Razotkrijo ih