Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moji kršćani da znate ko što neznate,nebi tako govorili...Allah je Gospodar svih svijetova
Snajperista,sto jest,jest:)
islam je jedina prava vjera
haha....sto ne udari u djamiju , sta li bi onda rekao? bozja volja ha? hahahhaha , jado
Merjami, grom je udario u crkvu u Malaviju, zatim nedavno u crkvu u Banja Luci i u kameni krst u Drvaru i polomio ga, pa grom udario u crkvu svetog Save u Beogradu, pa grom zapalio katolicku crkvu u Apatinu. A samo je jednom grom udario u minaret dzamije u Ulcinju i nista joj nije bilo :-)). E to se zove Bozija volja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasigurno su ti ljudi bili od onih dobrih. Poginuli su u Bogomolji, bilo bi upitno da su poginuli u birtiji.
a što vama dragi alah nije pomogo u srebrenici, zapitaš se nekad. nema boga.
winner mame ti kad izađeš iz džamije jel više nisi vijernik, kakva je ovo djetinjasta konstatacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek nista lijepo ne moze da procita. Samo neke nesrece, ubistva, prirodne nepogode,...Sta se ovo desava.
Vjernici ce reci cudni su putevi Bozji..
a ovi drugi se pitati: Bog stoji iza ovoga i ranije poznat policiji.. sada će mnogi reći kako su mozda negdje zgriješili, ili neko njihov bliži ili nekad davno neko od njihovih predaka i kazna stiže sada... čista prirodna pojava, grom našao vrh ili nešto što ga privlači, istresao se i to je to.. a Bog je morao ovo da spriječi, ili girješim?