Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Like ako ti je ovo najmrze dijete na planeti.
@Answer danas jarane što si veći retard to dalje dobaciš. nekad je trebao doktorat da nešto kažeš , sad što praznija glava to bolje.
Daj ovo deriste poremeceno skinite sa klixa, sto je njeno misljenje vaznije od misljenja naucnika koji se bave ovom temom vec decenijama. ETO ONA REKLA I AKO JE ONA REKLA TAKO JE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ajde mala gledaj crtane ne dosadjuj narodu
Mala bježi i pusti stručnjake s klixa da rijese problem otapanja leda!! Ku.rvo!!
ko boga te molim,Skloni se!!!
BRAVO KLIX ,ovo retardirano dijete nije zasluzilo niti da se pomene u javnosti a vi jos citav text objavite.BRAVO.
Naivno je vjerovati djetetu sa dva razreda osnovne
Greta ti si prsla...
U današnje vrijeme naivno je vjerovati bilo kome, bilo šta...
Ko se još sjeća ove praznoglave kvočke?
Jel dala izjavu sa jahte koja ima dizel motor od 1500 konja?
Pa ne mogu jedan obični virus da savladaju, ne znam kako misli da ljudi mogu globalno ohladiti planetu. I što se mene tiče zagrijavanje nije globalno, jer meni je ovo ljeto nahjladnije.
ahhahahahahahahagaga
Drago dijete, od gladi, bolesti, siromastva, svakodnevno umre hiljade tvojih vrsnjaka. Posljedice glibalnig zagrijavanja, ako ih i bude, osjetice se stotine godina nakon nas i naseg vremena. Ako hoces da uradis nesto, reaguj na trenutne probleme, a ne na nesto sto je u domenu mlacenja prazne slame.
Hajde mala nadji momka i prestani biti autisticno kopile, moronka. Sad vi pucajte minuse ali to sto ona govori kako treba zivjeti i sta treba raditi a nije se posrala da valja u svom zivotu, to je nebitno
Ja koliko znam biljke se hrane ugljicnim dioksidom fotosintezu vrše znači ako imamo u tolikim mjerama previše ugljicnog dioksida zašto cijela planeta nije prekrivena biljkama
Sto se tice globalnog zagrijavanja, potrazite informaciju koliko CO2 se otpusti iz mega-servera kad se posalje jedan mail sa prilogom.
Jel' ovo unuka babe Vange?😧
Pomrt nam je svakako mala