Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uskoro u nasim zivotima...klimatski lockdown + meso iz laboratorija
Upravo tako, ne vide to mnogi. Čitava tematizacija klimatskih promjena i uvrštavanje CO2 neprijateljem čovječanstva je agenda ujedinjenja čovječanstva, kontrole i toga da ti bukvalno sutra mogu ispostaviti račun za izdisanje CO2 iz organizma jer si izdisao više dok si trčao... Bore se protiv klim promjena a pustoše nemilice Amazoniju...koje licemjerstvo svjetske elite
Konc CO2 u atmosferi uopće nije alarmantna i niti približno da ugrozi život na planeti. Hajde zamislite fotosintezu biljnog svijeta bez CO2? Ne može! Kad je biljni i životinjski svijet na planeti najbujniji bio, konc CO2 je bila 5X veća od današnje.
Idi na shisu ko normalna djeca 😎😁🤓
Joooj upravo je ovo razlog zašto mrzim naš zatucani narod i svjetlosnu sam nogu iznad našeg naroda po inteligenciji. Da je višs mladih kao što je Greta svijet bi bio dobro mjesto. Ona je naš heroj. Djevojka radi više od 99% naših ljudi, a naši je vrijeđaju. Fuj, pokriji te se po glavi bolje vam je ionako nemate ništa pametno za reći
Joooj upravo je ovo razlog zašto mrzim naš zatucani narod i svjetlosnu sam nogu iznad našeg naroda po inteligenciji. Da je višs mladih kao što je Greta svijet bi bio dobro mjesto. Ona je naš heroj. Djevojka radi više od 99% naših ljudi, a naši je vrijeđaju. Fuj, pokriji te se po glavi bolje vam je ionako nemate ništa pametno za reći
Sinko, klima kad dođe stani pani, planet će nas otresti ko pašče poslije kupanja. Zemlja je samoregulirajuci sistem, ako prećeramo ona će nam ućerati.
Stetan gas joj iz usta
Da ti ga mamici nabijem to bi tek bila promjena
idi dijete igraj igrica ne jedi govna
Ko ovu sponzoriše i gura?
Ova mala je tipicni primjer narcistickog poremecaja licnosti.
samo iaka camuga i sve 5
Ne postoje nikakvi dokazi da tzv "emisija ugljika" šteti bilo čemu. To zna svaki meteorolog, fizičar ili hemičar. To je samo izmišljotina globalista da bi realizovala svoje ciljeve. Ugljik je sastvani dio života na Zemlji 3,5 milijarde godina, sve je građeno od njega a sve živo ga izdiše svaki dan.
Smisao mantre o globalnom zagrijavanju je da male i suverene zemlje koje još imaju zdrave hrane, uglja i nafte prekinu da ih upotrebljavaju i zatvore se u svoje stanove da bi tih resursa (koje su bogati potrošili ili su pri kraju) bilo dovoljno za globalističke prvake. Bill Gates koji promoviše ugljičnu priču sam se voza u privatnom mlaznjaku i troši fosilnih goriva kao 100 običnih ljudi.
Vidi joj glave, ko kugla tijesta
Đe si krepala dabogda malkice
Djubre jedno Geeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeborg!!!
Kako perete vise sa ovim deristem.
Idi dijete upali kakav crtani, pusti se pametovanja odraslima, zivite u zemljama koji bi mnogi htjeli da budu a zapravo ne znate da uzivate, koga je realno briga za nekakve klimatske promjene ista prica 30god.
Nije ona za crtanog jer je već punoljerna. Moze ona sad i pametnije stvari raditi.