Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi brojimo dane od oktobra prošle godine?!
Ambiciozno , hrabro ali nažalost i glupo ...sad ste ga tek popušili
Grčka je zemlja udaljena od realnosti, razorena promašenom politikom. Ako se ovaj nada da će im mmf otpisati dugove, onda nije normalan i ne znam kakve budale su mu mogle dati glas.
Kod nas bi još uvijek stajao na bini i hvalio se a oko njega svi mu aplaudirali i mahali zastavama. Gdje mi živimo u pm.
Bravo majstore: http://www.globalnazavjera.com/vijesti/opozicija-porucuje-u-grcku-vladu-nece-uci-eu-marionete-spremni-smo-na-velike-sukobe-protiv-sistema
za pola godine kod tete merkel po oprost..
-Formacija: 4-4-2.