Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo patke bacaju, 20 godina uslova kojekakvih, Rumune i Bugare primili preko noći, a nama samo uslove, do prije par godina ni vize nisu davali, sad kad je Rus udario, odjednom se sjetili da bi eto trebali nešto. Što ne primiše Makedonce, još i ime države promjenili, 2 miliona ljudi, manje od Berlina?
EU je neophodna jer ako je svaka drzava za sebe one su toliko male da su nebitne kad interesi Amerike, Kine, Indije, Rusije itd prevladaju. Samo zajedno Evropske drzavice mogu imati glas na svjetskoj politickoj sceni.
On mozda misli na Tursku koja je jaca i od Grcke i Balkana i vecine EU.
🤣🤣🤣🤣🤣 Pa koji akteri. Gukni
Rusko-srpska mitologija 19. stoljeca najveci neprijatelj civilizacije
Sta im vrijedi kad ce od ledinu, misle sve sa sobom ponijeti, eh to ne moze
Braca grci...halal vam bod iz zenice