Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel\' ovo ta Europska unija???
Kakve ovo veze ima s krscanima ili bilo kojom religijom???! Popustite vise s glupostima!
@ AK 47 umalo da zaboravim - ovaj zadnji komentar - svaka ti je ko iz ćitaba:)
cuj đede:\"ohiiii, ohiii, ohi, ohi,ohi\"...ohire, jaro, ohire! :)
mamu li vam cet*nicku! Kletve vas necije stigle. Crknite!
´´Kakve ovo veze ima s krscanima ili bilo kojom religijom???! ´´ ma nema, onako malo p.o.dj.e.b.a.jem...da su muslimani u pitanju imalo bi veze naravno..i do sada bi bilo 300 komentara, ovako posto su krscani naravno da nema....i tesko da ce biti 20 komentara...ono sto je zanimljivo sa islamom jeste da su njime opcinjeni i nevjernici i njegovi najveci neprijatelji :)))
Da mi je docekati da se kod nas u parlamentu potuku. Ne mogu da vjerujem da se niko od kvazi-briznika i zastitnika nije sjetio da pocne samarati kriminalce sto su unistili zemlju za slijedecih 100 godina, garantujem da ako uzivo neki posteni zastupnik isamara nekog nacionalistu i lopova, dobio podrsku 10,000 ljudi ispred zgrada zajednickih institucija i da mi mu murija mogla popushit qaru.
I treba ih mlatiti brate! Žene su zlo
Tako je udri žene! Trebamo i mi tako početi mlatiti ove po gradu što su pobjegle iz kuhinje.Samo šire svoj odv.ratni miris(smr.ad) po gradu.
Eto odmah je negirao holokaust. Haj se ritese! On je obicno g*ovno koje izadje na povrsinu kad nivo vode dosegne nivo nosa... Grci danas vise ne \"plivaju\" u dugovima, oni \"rone\". A ovaj mamlaz to jako vjesto zloupotrijebava.
takva su prava zena u krscanskim drustvima, muskarci mlate zene pred tv kamerama..uzdravlje !