Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
jeli ih nekome zao ovde??(osim cetama) ja se jos sijecam one zabodene zastave u srebrenici pored srpske zastave ..
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu:[email protected]
hahahhahah neka,neka oce grci-gona da trose ise nego imaju...istjerat stoku iz EU!
Dobro razumijem, samo to je do nas a ne do njih. Nisu oni krivi što mi zaboravljamo svoju istoriju.
nista jaro sve ja kontam ..imam previse iskustva i godina da mogu samo jedno reci..nama samo rradi nase religije niko u okruzenju nije prijetelj ..samo sto nas trpe ,i nismo im neka velika prijetnja..ali oni nikada nece zaboraviti proslost kao sto je mi zabravljamo i placamo u krvi svaki put od onih sa kojima se zenimo, kumujemo ,je..bemo,pijemo i jedemo ..mozes misliti sta tala ,grk ,madjar rumun, bugarin misli ..ja znam posto zivim u takvo okruzenju sa svim tim nasim okolnim komsijama.i jos nesto imam grka za prijetelja ..sa njim provodem svaki dan nesto vremena ...tebi pozdrav!!
Ovo samo u ortodoksa ima ovako je i slobo ,kad propadas daj nek oko tebe sve propadne lezali i jeli i nebi da vracaju tudje oni bi da im neko otpise 63-milijarde ,dolara .
Ja kad god sam bio u Grčkoj ljudi su bili jako ljubazni i baš su se potrudili da se osjećam kao kod kuće i poštovali su moju vjeru i naciju isto kao svoju, a pljuvali Slobu i hvalili Jugu.
Gori kao grcka vatra, najgore je to sto narod niko ni nepita nego ovako donesu odluku kao da im je u glavu uperen pistolj, a scenario je sledeci kupiti grcku za male novce, sve su im uzeli amerikanci i EU, licno nevolim grcku ali gore nevolim proklete koji su bez osecaja i bez srca uzimaju tudje zemlje na prevarantan nacin, vjerujem da je spas to da bakrotira pa kako bude bolje odrzati svoje dostojanstvo nego tlacen biti..
Ja kojega god sam Grka sreo, u bilo kojoj zemlji, baš se potrudio da mi stavi do znanja da me mrzi jer sam Bošnjak i Musliman. Grci nas mrze više nego što nas Smrdi mrze.
Ne kažem da nije bilo grčkih dobrovoljaca na strani agresora, ne kažem ni da ih nije grčka Crkva pomagala. Ali ne mislim da su Grci dušmani BiH jer znam da nisu, pored toga znam da većina Grka približno isto misli o svim jugoslovenskim narodima (osim Albanaca). Pored toga ovdje se radi o nečem većem, ne mogu cijeli svijet i budućnost posmatrati kroz prizmu našeg rata, naravno tebe mogu razumjeti.
Ne uzbuđujte se, terorizam je u Bivšoj Osmanskoj Provinciji Grčkoj svakodnevna pojava. Srbi su to, nisu ljudi.
Šta je ovim Grcima zašto štrajkuju? Čim to ima veze sa pravoslavljem to je izopačeno.
Ovo nabrojano meni nece promjeniti moje misljenje o narodu o kojem ti ocigledno imas drukcije misljenje i koji te moze kupiti za mekinje ..onda kada se radilo o glavi meni i mome narodu grcki politicki vrh kao i sama crkva je svim svojim mogucnostima podrzavala kako u novcu tako u oruzlju i dobrovoljcima itd ..i sada ti meni nadje nekakvu zgradu i nekavih par milona ..jeli znas cifru koliko su srbima donirali 92- danas???lako je bosnjaka kupiti ..sta bi vi da vam nije nas hercegovaca.. upamti jarane da mi nemamo prijetalja puno ali dusmana imamo previse!!!
grke nije niko ništa pitao kao što ne pita ni nas u Bosni,samo super pošteni i karakterni političari i privrednici mogu svaku zemlju,pogotovu malu da održe naravno uz pomoć naroda.U Bosni smo pritjerali \"cara do duvara\"
DONACIJA OD 13,5 MILIJUNA EURA ZA OBNOVU BIVŠE ZGRADE IZVRŠNOG VIJEĆA SR BiH Sarajevo: Grčka obnavlja neboder Obnova zgrade zajedničkih institucija BiH, koju će najvećim dijelom koristiti Vijeće ministara, izvodi se u sklopu projekta grčke pomoći zemljama zapadnog Balkana SARAJEVO - Grčka će vlada donirati sredstva u iznosu od 13,5 milijuna eura za obnovu objekta br. 3 zajedničkih institucija BiH na Marijin dvoru , kazao je na ceremoniji potpisivanja ugovora s izvođačem radova zamjenik grčkog ministra vanjskih poslova Euripidis Stylianidis.