Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ijedan G.rkistanac ili S.rbistanac da ne izgleda ko T.určin sa dna kace?
Uvijek mi je bio haos smijesno kada su Grci rasisti:D Pa oni su vjerovatno najmrkiji narod u Evropi, sem mozda Rumuna i Bugara.
GRCI, MOLIM VAS ZAVLADAJTE SVIJETOM!
@Los Zerbos Halo momak, nisi u pravu. EVO TI LINK GDJE POKAZUJE KAKO SU GRCI VISE MANJE OTVORENIH RUKU DOCEKALI NACISTE ZA VRIJEME DRUGOG SVIJESTKOG RATA i imali svoje Pavelice i U@ttase... http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_collaborators#Greece
konacno clanak za nase bolesnike kojima je ovo hrana.jadni ste hebo vas onaj ko vam proda kompijuter !!!!
Гдје сте балиje нану вам јебем потурчену. Шта маи у Техерану? Има ли крметине за Бајрама, да нам Церић има шта замезити.
Dečko ja sam obišo sve barove od skandinavija do kipar.Bosanske zene mozda radu u bar u nemačkaali u juzna srbija sigurno ne.Kod nas u Makedoniju takođe ne rade muslimanke ,nego moldavia,ukraina i srpkinje.Al nema vređanja druge zene su muslimanka druge zane su srpkinja drugaciji odgoj i gen.
To sto nase cure idu radit kod albanaca u barove su krivi Tadicevi zuti,jer su doveli srpsko selo pred kolaps i nase sestre moraju da traze spaz kod aalbanaca.
Eno ti bosnjakinja po javnim kucama po juznoj srbiji i zapadnoj hercegovini puna stala, to je poznato da zenske hodaju po krajeva gdje ih niko nezna pa onda prodaju tijelo, bosnjakinje nisu nikakav izuzetak.
@HOS.I dan danas srbska zena voli da ima sex sa nesrbinom.Kod nes na Kosova radi mnoga srpska devojka u bar.To im je u geni.Kazu nezna srbin sa zena ko Albanaci.Al kad završe sa poso budu se one vratile i udale ko prava zena u NIš.
To su vlasi crnomanjasti 100%!
Nije zapisanu u pvijesti da jedan narod sa takvim zanosom i entuzijazmom dadne svoje majke,sestre i zene zavojevacu kao Srbi osmanlijama.rezultat toge je fizicki izgled Srba koji nedvojbeno podsjecaju na Anadolce i imaju tako malo slavenskih obiljezje.To potkrepljuje i najnovija genetska istrazivanja.
veoma duhovito grohotom se smijem grohotom.
Мали, кривих ногу, ситног ѕуба, укрштених очију, из уста им се слива бала, лако их је препознти, то су наше потурице. Кажу да је то отпад од Срба, али ја то нећу никада прихватити. Не дао бог да имам ишта заједничко са балијама јебо им пас матер.
Stanoje kumašine šta misliš bil tebe napojili grčki desničari? Do neki dan sam mislio da bi đetići pola pili pola tebi dali kad ono međutim.
Isto ko i tvoja majka kad u nocni \"teferic\" ode.
јебо ти ја матер а турици су вас јебавали 500 GODINA