Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Panika pred Zenicu XD
Joj, sta je s ovim klix-om i ovim "cetverica, seterica, peterica"? Znam da je i to pravilo ali jednostavno zvuci SELJACKI! Pisite ko svi normalni ljudi!
Ne palite se ! Klic nas redovno zajeßava se cetvEricom, petEricom itd.
Ako drzi "četvEricu" talaca zasto je onda "Tridesetšestogodišnji" a ne "TridesetšestEgodišnji" ?
zamoli me lijepo, i lijepo ću ti prokopat mat.er.in mezar, da je sam ka.raš !! isto vazi za sve tvoje mrtve iz tvoje porodice
pisham vam se na grad kad se zarati u ba.li.jskom ca.pa.je.bu, opet cete vi svi ka hadzicima, ka semizovcu.. ka selu ;) je.bo.li vas tabija, zeljo, i sarajevo... sve cete to vi muslimani predati srpskoj hegemoniji besplatno!
Lapsus je kad se desi jednom, a pokusaj uspostavljanja pravila kad se desi u svakom clanku, plus jos i ono "naljeto" i jos neke stvari. A tebi sad ye.bem mrtvu majku krvavim ku.rcem na sestrinom grobu dok ti i otac to gledate i sa merakom pusite jedan drugom.
za sve polupismenjake koji mislie da "šesterica" nije ispravno... kažete li vi ŠESTERO ili ŠESTORO? ako kažete šestOro onda vam je kisla glOva
Da selu qrcu valja ne bi nikad nigdje nijedan grad nastao, sve bi sela bila na cijeloj planeti. Postoje razlozi zbog kojih svi hoce u grad, a to su veci komfor zivota i laksa dostupnost sadrzaja.
sad su vam gradjani krivi sto vam selo ne valja? :D ojhaaaaa opleti :D
Rizaj je cisto srpski ime, nema sta, pravi rizaj srbin genocidas!
pisham se na gradjane i njihovu djecu... grada nema bez dobrog sela.. a svi hoće u grad... eto gdje ide naše društvo!
svako gradsko dijete bi napisalo "drzi sest talaca" - kontas?
šestericu - šestoricu oboje ispravno
u mom selu se ne koriste rijeci kao pet i sest, i nije "dva + dva = cetiri", nego se kaze "dvojica + trojica = sesterica"
"šestericu" WTF?!?!?!
pa sta hocete mora se bosnjacki bar malo razlikovati od hrvatskog i srpskog... ali mi smo mala maca sta je uradio tudjman a posljedice su vidljive i danas :)