Jorgos Papandreu
0
"Grčka tone u dugovima"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spasice ih braca Turci oni vole genocidne grke ko imi Bosnjaci.
im Kipra i brace Turaka neka im oni malo pomognu.............
eto srece da je nasa ilsam federacij i 10% kulturnha razvijena i savremena kao Grcka ...svaki dan srbi i hrvati se sve vise udaljavju od nas
haha cuj pravili zgradu predsjednistva haha nasmija me dobro, a posebno u srebrenici sta su radili ,ma bagro tonite nikad se necete izvuci d aprodate svaki kamencic u grckoj 300 milijardi???
Da znaju kakvoj su gamadi pravili zgradu predsjednista mislim da bi im bilo muka.... Ne brinite vi,izvuci ce se oni a vi ce te zauvijek ostati bijedni i jadni... Ha ja
umri u samoci:))))
tek je poslo, izdrzite jos malo - necete jos dugo.
pa nek propadne kad su i moje pare bile u grckoj
Braćo Srbi pomozite, svog Dodika zamolite da bar 50 % što je pokro proslijedi put bratske mu Atine i tako nam pomogne da vratimo dug!!!
sve truhlija