Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj bh porijekla....nemamo mi ništa s takvima, mi te što su problematicni šaljemo u inostranstvo....
Svaki islamistički zločin u svijetu treba pravdati ili bar relativizirati sa Brejvikom.
21 godina ............ zivot pred tobom bolan a ti se kacis ovih maloumnika......
e hajmo sada ovo 11 minusaca..............put pod noge i u siriju, vidim da odobravate da dijete od 21 godina treba da bude IIDLovac...........bem vas blentave
klix_ laze, to je zuti portal, koji samo provocira raju u Bosni !!
Ne provocira raju u Bosni, nego budalaše, koji natrčavaju na svaki natpis u kojem se spominju ISIL, Srbi iz BiH, Hrvati iz BiH ili Bošnjaci iz BiH.
Radikalni Svedjani
metak nije skup
Dobra vijest.
ovi lovački noževi su presudili što IDIL,KURCIL,PICIL, gube teritorije!
A Brevik dobio 20 godina zato sto je ubio 78 civila...:):) i pored izjave da je ponosan zato sto je to uradio i da ce opet to isto uraditi kada izadje iz zatvora?!
@Bh realnosti u Arabiji ga odmah cap cap a ovoj dvojici bi dali dva nova land cruisera 😂😂
@Tsargrad ما فعلته هذه الرسالة المريض