Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja komedija, kome je Rus posudio novac i tome jos desetine milijardi.... UZ to ne zaboravite USA vojne instalacije u Grckoj...
O kakvom posudjivanju pricas :) To posudjivanje su izmislili da bi pokupili sve sto valja iz neke zemlje. Daju ti malo a uzmu 10X vise. Rusi ce im dati poslove, energente i da se sami razvijaju. A od grcke ce da kupuje sve sto im treba. Rusi ce da dolaze na more itd. U roku od 2 god sve stabilno i cvjeta. A ovako EU ti da 300 mil i zaduzu narod slijedecih 100 godina. Zajebi kredite i EU. Suplja prica!!! Dobar komentar je: BRICS nastupa :)
ovih dana Rusija postade traženi partner. Nekada svi bježali od nje.
Još im Nikolić treba i eto saveza za bolju budućnost istočne Evrope
OVDJE NESTO SMRDI, I NA DALEKO SE OSIJETI VJETAR GA NANOSI. STA JE TO
grci grcaju a i kurcaju.
Evo da ne bude teorija zavjere,smatram i vrlo je moguce da grcku pogodi veliki zemljotres zbog saradnje sa rusijom,ne zelim,ali vrlo vjerovatno,a i ostale koji su u BRICS-u..
Eto rusa na balkan preko Grka i Srbadije . Sada ce se nesto morati desiti ili ukidanje rs ili prijem u EU Bosne jer su im se rusi primakli granicama. Samo da ne budemo tampon zona . .:-)
grčki tok
amerika pregovara sa kubom pa nece kuba u nato
da hoce rusi uzeti I grke I srbe da nas li sibir da malo evropa odahne od njihove kuknjave sretno
op op opa auf wiedersehen Europa!!! Uz malo srece raspasti ce se citav ovaj Americki satalit zvan EU.......Europa ce ponovo imati nacije!
gdje ce s putinom
kako ono ide ... svi redom na aparatima :-))))))))))))
Kome je Rus pomagao taj je definitivno nahebo.
mnogi ne vejruju u savez ovih zemalja oko rusije .. e pa vidjet ce te cudo !
Grci se koprcaju :D , lijepo, lijepo :)))
Znači, kreće otvorena polarizacija Evrope... Zna se do čega je to dovelo prošli put...