Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo.napokon nesto i iz grcke pozitivno.
Hoćemo li ikad pročitati, napokon nešto i iz Srbije pozitivno...
Smrdonje na aparatima
Ne znaju smrdonje da je Palestina nedavno bila protiv priznanja Kosova u UNESCO, ali vratit će im se to jednom sigurno.
Srbima su Turci i Albanci braća
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jok ti si citaj malo nece ti naskoditi
prvo nije republika srbska,nego republika mrska,drugo nemozes priznati nesto cega nema,trece imas onu komediju koja SE zove bice.bice e to mozes gledati.pozdrav iz bosanske krajine
Dodick i cetnici na aparatima!
bogami i to je moguce jarane,ionako je sandzak u stara vremena bio dio bosne ,KO zna sta CE nam buducnost donijeti,i sta god da donese samo ne Rat.
Ja uopste nisam spomenuo Bosnjacku wikipediju.citaj izmedzu redova,procita istoriju Balkana prije,ako znas citati,i pogledaj da sve sto sam rekao IMA osnovu,i ne kaci SE bez veze za Bosnjake.Ne boli nista kad citas vjeruj mi.pa pogledaj kartu geografsku nekada i bice ti sve jasno.Ja sam citao iz knjiga kad nije bilo Interneta toliko o mojim godina.Obrazuj SE malo
za onog vehabiju s nickom Turska Srbija je uvijek imala dobre odnose s Palestinom, a Republika Srpska ima dobro odnose s Izraelom jer lobiraju za njih a takodje ocekuju isto zauzvrat(sto je pametna politika a isto tako ne znaci da je ispravna...)
Priznali, bravo. Jos da mi neko pojasni sta to znaci za svakodnevni zivot obicnog Palestinca..?
Kosovo je historijska zemlja sa veoma izraženim posebnostima i ko takav uspio je! Sandžak je historijska zemlja sa veoma izraženim posebnostima i ko takva uspjela je! Vojvodina je historijska zemlja sa veoma izraženim posebnostima i ko takva uspjela je! Beogradski pašaluk je "historijska zemlja" (Turska) sa veoma izraženim posebnostima i ko takva uspjela je!
a fate rekla,nisam nista osjetila
BiH je neće priznat. Dodik tvrdi da je Srpska straija od BiH pa se prije toga BiH mora priznat Srpsku kao nezavisnu državu. TO JEST DA SE SAM UKINE. Pa kad se FbIH federalizuje i bude priznata u UN eh onda nek ona prunaje koga hoće.
kad ce komsije priznat da ih kroz vene turska krv tece??
imamo vas da cuvate srpsku krv...
Bošnje, ide veliki ružni Krampus da vas pojede, preko 2000 Bošnji on pojede dnevno, uskoro vam je kraj!!!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene,tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja
Pršti, pršti bijela staza :Yebu deda mraza! - Bora Čorba :))))
Aferim !
hajmo sad i kosovo kao sto ste obećali :) Samo nek se kuha na svim frontovima :)