Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ste vi fasisti. Samo to ne kontate. A eto mi ovdje smo olicenje rada, dobra, postenja... Sve sto pisete zapravo vidite u ogledalu jadnici i to svako jutro kad ustanete. A za Grcku - ovako cemo i mi samo lagano. MMF, SB... Svi cemo postati robovi svjetske kapitalisticke masinerije. Nije vam valjao komunizam i samoodrzivost, sad gutajte slatki otrov.
Hoce €uropa da kjafire prisili da pocnu da prodaju ostrva..!
o grckoj i pricam
Koga interesuju jos ovi neradnici? Vecih nisam vidio (a rodio se i zivim u BiH). Jos uvijek sanjaju o antickoj Grckoj, ispod nivoa im je da rade fizicke radove, normalno je da primaju 14-15 plata godisnje... e pa ne moRe vise. Kraj! p.s. Neka crknu sto se mene tice.
Grcka se raspast nece al Bosna hoce.
pa sta, u pravu je covjek. ta kaljuga treceg svijeta greskom nasukana na evopski kontinent se i treba raspasti.
Koi si ti kretencic malo je reci...
Raspadajte se, mamu li vam... Sta je? Zaigrala mecka i u vas u avliji. Kletve vas necije stigle. Raspadajte se!